HP Victus 16 kapak açılırken klavye esniyor, kapatırken ses geliyor

kingslayer

Uzman
HP Victus 16 laptop kapağını açarken klavye kısmı esniyor kapatırken eski haline dönüyor. Kapağı kapatırken ufak tık tık sesleri geliyor. Bu normal mi?

Bende hp victus 16 kullaniyorum 4060 ekran karti 32gb ram ve amd 7840hs islemci cihazin icerigi bu kadar saglam olmasa almazdim kasa banada cok dandik geliyor ama boyle bir sorunla karsilasmadim henuz bir bucuk senedir

HP Victus 16 laptop kapağını açarken klavye kısmı esniyor kapatırken eski haline dönüyor. Kapağı kapatırken ufak tık tık sesleri geliyor. Bu normal mi?
Hocam, menteşeniz kırılmış. Kasa içinde oynuyor. Yaptırmanız lazım yoksa tamamen parçalanabilir.

Hocam kırıldığını nasıl anladınız? Fiziksel bir darbe almadı cihaz. Ona rağmen kırılması mümkün mü?
Menteşe eğer sertleşmiş ise kasaya zarar verebiliyor hocam. İlla fiziksel bir darbe almasına gerek yok. Mesela şu an tek elle ekranı açamıyor olmanız lazım eğer dediğiniz gibiyse.

Victus serisinin kasasının kalınlığı ve tasarımı güzeldi bence hoş ve sade ama kalite hissiyat konusunda sevememiştim. Plastik dümdüz, Alüminyum alışım kasalar daha güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…