HP Victus 16 laptop FIFA 23 oynarken IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL (a) hatası veriyor

Yer
Manisa
  • Anakart: HP Victus 16 S0014NT 7Z4m5EA.
  • İşlemci: Ryzen 7 7840HS.
  • Ekran kartı: RTX 4060 8 GB.
  • İşletim sistemi: Windows 11 Pro.

Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar, bugün HP Victus 16 bilgisayarımda FIFA 23 oynarken oyun bir anda dondu. Ardından 10 saniye hiçbir şey yapamadıktan sonra bilgisayar kendini yeniden başlattı. Sonrasında bir daha FIFA 23'e girmeyi denedim. Oyuna girince sürekli ana ekranda oyundan atıyor. Bundan bir hafta önce Valorant ana ekranında aynısı olmuştu o gün baktığımda minidump dosyası yoktu şimdi baktığımda minidump dosyası oluşmuş. Sizlerle bu dosyayı paylaşayım sorunun neden kaynaklı olduğunu merak ediyorum. Şimdiden yardımcı olmaya çalıştığınız için teşekkürler.

Minidump dosyası: https://www.mediafire.com/file/ybiazm6hfj53xo4/030926-22859-01.7z/file

Minidump dosyasını WinDbg ile analiz edip analiz sonucunu Gemini'ye gönderdim sorunun Wi-Fi driverında olduğunu söyleyip sürücüyü silip tekrar kurmamı istedi dediği gibi yaptım bakalım tekrardan aynı durumu yaşayacak mıyım?

Son düzenleme:
HP Victus 16'lardaki kronik hall sensör sorunu olabilir mi sorununuz? Aynı problemi arkadaşım yaşamaya başlamıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…