HP Victus 16 laptopa termal pad uygulanırsa garantisi bozulur mu?

talongod

Yetkin
Makaleler
5
Cihaz
HP Victus 16 s1011nt
Selam öncelikle,

Ben bu laptopu şubat ayında aldım. Ancak hem bakımlarını yapmak hem de faz değişenli termal ped uygulamak istiyorum, garantisi bozulur mu? Ne olur bilen birileri yardımcı olabilir mi? Gerekirse resmi kaynak vs. varsa çok daha iyi olur, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arayıp sormanızı tavsiye ederim, markalar modelden modele değişen bir garanti kapsamı sunabiliyor bazen çünkü. Taklaya gelebilirsiniz.

Kırmızı servis etiketi vardır çoğu cihazda, o etiketi sökmediğiniz sürece sıkıntı olmaz.

Kırmızı servis etiketi vardır çoğu cihazda, o etiketi sökmediğiniz sürece sıkıntı olmaz.

Hocam kendi cihazımı açıp baktım ilk geldiğinde, böyle bir etiket yoktu. Onu geçtim, siyah bir etiket bile vidaların üzerinde yoktu.

Hocam kendi cihazımı açıp baktım ilk geldiğinde, böyle bir etiket yoktu. Onu geçtim, siyah bir etiket bile vidaların üzerinde yoktu.
Bazı cihazlarda örneğin ASUS gibi, servis garantinin bozulup bozulmadığını görmek için kırmızı bir etiket ekliyor vidanın üstüne. Sizde yoksa arayıp sorun daha iyi olur şimdi kesin konuşmayalım.

Zaten ilk aklımda o vardı, ancak şu anda iletişim saatleri dışındayız. Yarın bir sorayım.

Yardımınız için teşekkür ediyorum

Evet benim Victus'larda da yok. Ama Acer'da kırmızı etiket vardı. HP buna müsaade ediyor muhtemelen.

Yukarıda yazdığım gibi, yarın konuşacağım. Buraya geri dönüt yaparım diye düşünüyorum. Sizler de ben de bilgilenmiş oluruz.

Benim bildiğim garanti bitmeden kapağı açmak garanti dışı bırakıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…