HP Victus 16 S0009NT için termal macun önerisi

Ömer Teker

Uzman
HP Victus 16 S0009NT cihazımda hâlihazırda kullandığım TF7 macun var. Geçen haftalarda bakım yaptırdım ve 1-2 hafta sonra garip şeyler oldu; işlemci %20 kullanıyor, bazen boşta 50-55 derecelerde. İlk sürdüğümde falan bir şey yoktu, Thermal Grizzly Kryonaut kullandım ama pump-out oldu. Artık sürüşten mi bilmiyorum ama TF7 iyiydi. Hitman oynadım ve V-Sync açık olmazsa 144 FPS'de 95 derecelere çıkıyor, sizce normal mi? Repo'da 65, 60, 55 derecelerde. Sizce neden? Termal macun ne almalıyım?

V-Sync açıksa 65 66 70 derecelere iniyor.

Son düzenleme:
Bu ürün hakkinda yapılan yorumlar kötü. Daha öncede hiçbir laptopta termal ped kullanım tecrübeniz oldu mu?

Aktif olarak @talongod kullanıyor bende daha önce kullandım şimdi MX6 ile karşılaştırmak için kullanmiyorum.

@kompetankedi, hocam ped kullanmak istemiyorum.

@ltcolbaron41,

@NightWist,

MX 6 nasıl hocam pump out yapar mı yorumlarda katı diyorlar ama TF7 nasıl bir de.

Ya da TF8 de olur hocam ama iki türü var onun bir mavisi bir de normal olanı var yani şöyle söyleyeyim macun kullanmak benim içim daha iyi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…