HP Victus 16-S0057NT için termal macun/ped önerisi

Bütçe
500 TL

Ice Dragon kyrosheet modelini 3 yıldır Monster laptopum'da kullanıyorum ve faz değişenli hocam işlemci için kullanıyorum. Pump out sorunu çözüldü.

Ice Dragon kyrosheet modelini 3 yıldır Monster Laptopum'da kullanıyorum ve faz değişenli hocam işlemci için kullanıyorum. Pump out sorunu çözüldü.

Sorun çözülmüş olabilir ki zaten yukarıda bahsettiğim gibi zımpara gerektirmeyen yüzeyde de ice Dragon işlevini yerine getirebilir ancak PTM olduğu anlamına gelmiyor maalesef.
Tedarikçi böyle bir özelliği olsa kutuya açıklamaya bangır bangır yazardı 2 3 katına satardı hocam.

Hocam ya siz Carbon olan üründen bahsediyorsunuz ya da ortada çok büyük bir yanlış anlaşılma var.

@kompetankedi, baştan anlatıyorum.
Sizin kullandığınız termal ped duruma göre sıvı veya katı olmaz. Attığınız yazı da bunu destekliyor.
Faz değişimli olan pedler bildiğimiz üzere gerektiği zaman sıvı gerektiği zaman katı olabiliyor.
Sizin kullandığınız ürün aslında sabit bir katılıkta devamlı iletim sağlıyor.
Şimdi sorabilirsiniz neden pump out olmuyor?
Çünkü ped bütünlüğü var, macun gibi bir bağımsızlık söz konusu değil.

Hocam ben de ürünün faz değiştirdiğini söylüyorum, isterseniz satıcıya sorun. Ben bizzat test ettim hocam; laptopu ısındırıp soğutma bloğunu söktüm ve sıvı haldeydi, soğuduktan sonra katılaştı. Bir de bunun karbon versiyonu var, bakın o faz değiştirmiyor işte ve onun için çizik olmayan bir soğutma bloğu gerekiyor.

Ürünün üretiliş amacının bu olmadığını söylüyor satıcı. Ayrıca yüksek sıcaklara sıvı gibi gözükmesi normaldir zaten hocam ama PTM daha az tolarenslı bir şekilde yoğunluk değiştirir.

Ürünün linkini atar mısın kesinlikle aynı ürün ile iligili konuşmuyoruz.

Hocam sormayın ya bende yeni fark ettim vallahi.
Evet PTM iddiası bulunuyor ama neden herkes bir sorun yaşamış? Attığınız linkteki adamın ki pump out olmuş mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…