HP Victus 7Z591EA modeli 29.000 liraya alınır mı?

Malzeme evet bir tık aşağıda. Ekran paneli de iyi sayılmaz ancak sıcaklıklara bakınca doğrudan AMD işlemcili HP'lere yöneldim. Bu cihaz da alınabilir. 16.1 de az da olsa bir avantaj boyuttan dolayı.

80 derece 20W nerede?
Dandik dandik sistemleri öneriyorsunuz. Bilgisayar masa titretiyor, kendi HP mi yükseltiyormuşum . HP bilgisayarım dahi yok. Tamamen uydurma bilgi dışı sallıyorsunuz, ne tutarsa.

Nitro modellerine yönlendireyim teşekkürler.
Isınma sorunları var. Zeminde fanlarda hızlı dönmeye başlayınca titreme gibi kronik sorunları var.

Aynı cihaz var. 30 derece oda da işlemci sıcaklığı CS2 oyununda 72 derece ekran kartı 64 derecede çalışıyor. ETS 2 GPU'a yüklenen oyunda 69 derece işlemci 68 derece gibi serin çalışıp oyun performans da hiç sorun yaratmıyor. Recep Bey'in incelediği modeli kullanıyorum ekran paneli parlaklığı ve beyaz dengesi güzel. İşlemci kullanan ağır oyunlarda işlemci 81 dereceyi geçmiyor. Bu sıcaklıklarda bana mısın demiyor.

Ayrıca HP'in yazılım desteği de çok iyi. Markanın kendi format USB'i hazırlıyorsun. İçerisinde hangi HP yazılımı kurma derdi yok, en güncel Windows'u sunuculardan çekip kendi sürücüleri ve uygulamaları yüklüyor. PC'den anlamayan içinde ve bazı sıkıntılar yaşayanlar için de sorunları çözüyor. Mesela hoparlörde pıt pıt sorunu yaşayan varsa HP Clound Recovery ile format atabilir. Normal format USB ile kurunca bazı modellerde Wi-Fi görmüyor ya telefonla ya da LAN kablosuna ihtiyaç oluyor bunda o da yok direkt Wi-Fi donanımızı da algılıyor.

Son düzenleme:
Yorumlar için teşekkürler, sanırım HP Victus 7Z591EA alacağım gibi duruyor, bilgisayardan anlayan biriyim, her türlü sorunu çözerim problem yok, hoparlör de pek kullanmıyorum, genelde hep kulaklık oluyor, pıtpıt yapsın bir şey olmaz
29.000 liraya güncel Ryzen 5 + DDR5 + RTX4050 bence gayet yeterli, hem de 1 TB SSD var.
Ofis bilgisayarı olarak kullanmayı düşündüğüm için çok ses yapmaması daha önemli, öyle jet gibi çalışan laptop canımı sıkar.

İfadeler: 337
O paraya 4050 almayın.

Prime day ile 28 bin liraya 4060 varken o sistem alınmaz.

Lenovo LOQ 15IRH8

Ofis olarak kullanacaksan yeterli olur. Biraz daha koyarsan 4060 veya Ryzen 7'lisi var. Daha da ucuza Lenovo var mış ancak LOQ serisi Victus'tan daha da kısılmış bir model. Victus alırsan şu rehbere mutlaka göz at:

O paraya 4050 almayın.
Dediğim gibi ana amaç oyun olmayacak, benim zaten oyun için masaüstü sistemim var. Önerdiğiniz üründe 8GB RAM var, daha ürünü alır almaz Ram değiştirmem gerekecek, ayrıca depolaması da 512GB, onu da bir süre sonra değiştirmem gerekecek, ayrıca işlemcisi güçsüz, sadece 4 performans çekirdeği var. Benim için her zaman işlemci gücü daha önemli olmuştur, 4050'den 4060'a geçeceğim diye bu özellikleri kaybetmek istemiyorum.

Hayır, Ram 8 değil, 16? Ayrıca işlemcisi de güçsüz değil, sizin paylaştığınız model ile aralarında işlemci gücü farkı pek yok, hatta tekli skorda Intel daha iyi skor elde ediyor. Ekranları da aynı, %45 NTSC. Geriye SSD kalıyor. 512 yerine 1 TB SSD için diğer özellikleri kısmak mantıklı değil. Ayrıca ben illa Lenovo LOQ'u alın demiyorum ki. Tavsiye sadece. Başka modeller de bakayım, bulursam atarım.

Araştırmalarım sonucunda ekran kartlarında Watt limitleri olduğunu öğrendim, laptop 4060ları genelde 60 watt gibi güçlerde oluyor, ama benim attığım 4050'nin gücü 105 Watt. Bu sayede çok güçlü. Araştıralım bakalım bulabilecek miyiz ?
Güçlü bir 4060 almak için 30000 lira üstüne çıkıyoruz, o zaman da ya Monster almam lazım ki istemiyorum çünkü DDR4, ya da Lenovo almam lazım, Lenovo da istemiyorum çünkü satıcıları güvenilir değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…