HP Victus bir anda kapandı

Selam HP Victus bilgisayarım prizde şarj olurken bir anda kapandı. Oyun oynamıyordum, prizden çıkarıp güç tuşuna basılı tuttum açılmadı. 30 dk sonra tekrar denediğimde bu sefer açıldı şu anda prize takmadım, çünkü prizde sorun olabilir. Onun dışında yarın yetkili servisi arayacağım sizlerin de tavsiyesi varsa duymak isterim. @Recep Baltaş Ek olarak Valorant güncellemesini yapmıştım menüde gezerken oldu bu olay.

Son düzenleme:
Laptopun aniden kapanması için prizdeki gücün gidip bir de üstüne bataryanın da olmaması lazım. Bu düşük ihtimal olduğuna göre anakart sorunu bunu tetiklemiş olabilir. Direkt anakart sorunudur demiyorum ama çok da ihtimal yok.

Çok sıcaklarda etki etmiş olabilir. Bugün mesela bizim şarjlı Dyson süpürge çalışmadı. Bir müddet sonra şarja tak çıkar yapınca çalıştı. Tabii siz sıcak bir yerde mi oturuyorsunuz bilmiyorum. Bizim burada Aydın'da son 2-3 gündür özellikle şarjlı aletler sapıttı. Telefonlar falan şarj olmuyor bazen.

Yaşadığım yer baya sıcak hocam urfa desem anlarsınız son zamanlarda sıcaklık hızlı da arttı dediğiniz mantıklı teşekkür ederim ikinize de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…