Hp Victus Gaming 16 vs. Acer Nitro V 15

Bütçe
30000

Ghost

Başarılı
Merhabalar son günlerde hem üniversite hem de ortalama grafikli aşırı sistem istemeyen oyunları oynamak için bir dizüstü bilgisayar bakıyorum. Bütçem dahilinde bu iki bilgisayarı buldum.

Hp Victus Gaming 16
Acer Nitro V 15

Bu ikisinden sizce hangisi daha iyidir hangisini almalıyım? Veya önerebileceğiniz başka bir dizüstü bilgisayar var mı? Teşekkürler.

Bütçeyi arttırmam mümkün değil. Ayrıca fark varı ne anlamda söylediğinizi anlamadım bütçeyi artırırsam performans bir zahmet artsın.

2-3 Bin lira çıkabilir misiniz?
Çıkamazsanız da:

Victus aldım iade ettim, renkler aşırı soluk ve victusların tamamına yakını %45 NTSC

Biraz renk ayarı çekerek çözülemez mi sizce?

Aldığım model fiyatına göre mükemmeldi diyebilirim 14500hx, 4060, 32 GB DDR5, 1TB M.2 fakat ekran inanılmaz kötü, renk ayarı filan çektim fakat10 yıllık TN panel monitöre bile yaklaşamadı ve iade ettim.

Buradaki performans farkı nerden geliyor açıklayabilir misiniz? Ekran kartı 95W Victus'un 120W, işlemciler neredeyse aynı performansa sahip diye biliyorum. Yanlışım varsa düzeltin lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…