Cihazı her zamanki gibi normal bir şekilde kullanmaya devam etmek için işten gelince açtım herhangi bir sorun yoktu. Daha sonra 2 3 program çalıştırınca önce ekran çözünürlüğü değişti daha sonrasında ekran siyah olarak kaldı (fare imleci de gözükmüyor).
Deneme yapmak için bilgisayarımdaki AnyDesk'i başlat menüsü tuşuna basıp çalıştırdım ve telefonumdan bağlandım telefonda bilgisayarın ekranı gözüküyor işlem yapılıyor ancak ekran karanlık. Güvenli modda başlattığımda ekran geliyor ancak normal başlatınca gelmiyor, sebebi ne olabilir?
Ekran kartımda bir sorun olduğunu düşünümüyorum olsaydı muhtemelen burada sarı simge vs. olurdu:
Sebebi AMD. AMD'nin yayınladığı bir sürücü güncellemesi cihazda bu soruna sebep oluyor. DDU ile sürücüyü kaldırıp bir önceki sürümü yükleyin ya da Aygıt Yöneticisi altından önceki sürüme dön deyin.
Sebebi AMD. AMD'nin yayınladığı bir sürücü güncellemesi cihazda bu soruna sebep oluyor. DDU ile sürücüyü kaldırıp bir önceki sürümü yükleyin ya da Aygıt Yöneticisi altından önceki sürüme dön deyin.
cihazı her zamanki gibi normal bir şekilde kullanmaya devam etmek için işten gelince açtım herhangi bir sorun yoktu. Daha sonra 2 3 program çalıştırınca önce ekran çözünürlüğü değişti daha sonrasında ekran siyah olarak kaldı (fare imleci de gözükmüyor).
Deneme yapmak için bilgisayarımdaki AnyDesk'i başlat menüsü tuşuna basıp çalıştırdım ve telefonumdan bağlandım telefonda bilgisayarın ekranı gözüküyor işlem yapılıyor ancak ekran karanlık. Güvenli modda başlattığımda ekran geliyor ancak normal başlatınca gelmiyor, sebebi ne olabilir?
Ekran kartımda bir sorun olduğunu düşünümüyorum olsaydı muhtemelen burada sarı simge vs. olurdu:
Aynı sorunu yaşamış biri olarak size hemen çözümünü söylemek istiyorum hocam. Öncelikle bunun sebebi son gelen ekran kartı sürücüleri. Victus modelinizi bilmiyorum ama ben AMD versiyonunu kullanıyorum. DDU ile sürücüyü kaldırıp tekrar kurun sorununuz çözülecektir.
Teşekkürler, önceki sürüme dön deyince sorun düzeldi. Neyse ki bilgisayarımda AnyDesk kuruluydu ki çözüm için uğraştırmadı. Peki sürücünün tekrardan otomatik güncellenmemesini nasıl sağlayabilirim?
Önceki sürücüye döndüğünüz için artık almaz o güncellemeyi Windows. Ama elle düşürseydiniz, Github’dan Wumgr indirip güncellemeyi baloklamanız gerekecekti.
Aynı sorunu yaşamış biri olarak size hemen çözümünü söylemek istiyorum hocam. Öncelikle bunun sebebi son gelen ekran kartı sürücüleri. Victus modelinizi bilmiyorum ama ben AMD versiyonunu kullanıyorum. DDU ile sürücüyü kaldırıp tekrar kurun sorununuz çözülecektir.
Söylenilen şeyleri ben de yaptım ekran kartı driverlarını kaldırdım. Ama yine de ekran hâlâ siyah gözüküyor monitör veya AnyDesk ile bağlanabiliyorum ama ana cihazda göremiyorum.