HP Victus S0036NT ile Yaşanılan Sorunlar

peaceonyx

Başarılı
Ağustos ayında HP Victus S0036NT model bir laptop satın aldım, 35 bin TL'ye. 2. haftasında klavye tozlanmıştı. Elimdeki kolonyayı sıkmadan önce klavyenin üstünü silmeye karar verdim ancak ondan sonra Caps Lock ışığı bozuldu.

Kurumasını beklerken önemsemedim, ancak düzelmediğinde eylül ayında İstanbul Profilo AVM'deki BDH yetkili servisine bilgisayarı bıraktım ve kendi yaşadığım yere geri döndüm. Klavye değişimi ve bezel panele tam yapışmadığı için bezel değişimi talep ettim. 2 hafta sonra ürünü kargoyla teslim aldıktan sonra bir daha eskisi gibi verimli kullanamadım.

Yeni bezel sağa daha yakın yapıştırıldığı için sol tarafta 1 lira kalınlığında bir boşluk varken sağ taraf neredeyse sıfır hatta bazı yerlerde bezel panelin üstüne biniyor gibi duruyor. Klavye değişimi için kasanın komple açılması gerektiği için kasayı açarken 2 adet tırnağını kırmışlar. Şansa ızgaraların orada plastik bir parça gördüğümde kırıldığını anladım. Kırıldığını fark edince kasayı açtım ve maalesef çok özensiz işçilik yapılmış olduğunu gördüm.

Wi-Fi kartının vidası o kadar kötü bir şekilde sıkılmış ki, sökmeye çalışsam bile sökemeyeceğimden korkuyorum. Ekran kartı fanı doğru yerden geçirilmediği için kasa ezilmiş durumda. Bilgisayar servisten geldiğinden beri boşta tarayıcıda sadece YouTube sekmesi açıkken bile fan açıyor, ilk zamanlar hiç fan açma gibi bir sorun yaşamamıştım. 35 bin TL az bir para değil, laptopu her açtığımda 'keşke servise göndermeseydim' diye üzülüyorum.

Bu sorunları kanıtlamam pek mümkün değil gibi görünüyor. Şikayet etsem, servis suçu bana atar diye düşünüyorum. Bu sorun hakkında yapabileceğim bir şey var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Şu an boşta 38 39 derecede bazen 1800 bazen 2200 devirle çalışıyor fanlar. Üstelik prizde bile değil. Bazen video izlerken coil whine kadar yoğun olmasa da hafif ıslığımsı sesler geliyor.

HP Victus' ların klavyesi ve ön hoparlörü çok kolay tozlanıyor.

HP Victus' ların klavyesi ve ön hoparlörü çok kolay tozlanıyor.
Ön hoparlör dediğin yerin bi vasfı yok sanırım ilk başta bende öyle zannettim ama ses gelmiyor hoparlörler alt 2 köşede. O dediğin kısıma da toz girip çıkmıyor haklısın.

HP Victus alacaktım çok tavsiye ettiler ama ben HP Victus serisinin kasasını klavyesini beğenmediğim için Acer Nitro 5 aldım, iyikide Acer almışım geçmiş olsun tüketici hakem heyetine gidin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…