Çözüldü HP Victus ve Omen arasındaki fark nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

şehirciasım

Çalışkan
Hocamlar merhaba. Bir mimarlık fakültesi öğrencisi olarak laptop alacağım. Gezinirken bazı şeyler dikkatimi çekti. Birazdan atacağım 2 laptopun özellikleri çok yakın olmasına rağmen ciddi fiyat farkı mevcut. Bunun nedeni nedir? Omen ve Victus serisinin arasındaki fark tam olarak nedir?

Çözüm
Panel farkı, malzeme kalitesi, stabilite ve işlemci performansı gibi farklar var ama omen pahalı duruyor aciliyeti yoksa bir şey almayın fiyatlar ne kadar rezalet ya.
%5 indirimle 50K'ya alınır gibi biraz paneli kötü onun dışında o fiyata başka bir şeyde yok sanırım.

hocam evet omen daha üst seviye ama nesi üst seviye onu bilmiyorum. o sebeple sordum ben de
Panel olarak daha iyi( renk doğruluğu,ms), Malzeme kalitesi touchpad anakart falan daha iyi ama o fiyata değmez. Yani ikinci el 4080 13650HX G16'lar var sari sitede daha garantisi devam eden modellerden birisini alırdım 65K'ya o omeni asla almazdım.

Omen sanırım daha üst seviye ama 2 cihaz arasındaki 11k farka değer mi bilemedim. Farklı alternatifler olabilir daha bilgili kişiler yanıtlar.

Panel farkı, malzeme kalitesi, stabilite ve işlemci performansı gibi farklar var ama omen pahalı duruyor aciliyeti yoksa bir şey almayın fiyatlar ne kadar rezalet ya.
%5 indirimle 50K'ya alınır gibi biraz paneli kötü onun dışında o fiyata başka bir şeyde yok sanırım.

hocam evet omen daha üst seviye ama nesi üst seviye onu bilmiyorum. o sebeple sordum ben de
Panel olarak daha iyi( renk doğruluğu,ms), Malzeme kalitesi touchpad anakart falan daha iyi ama o fiyata değmez. Yani ikinci el 4080 13650HX G16'lar var sari sitede daha garantisi devam eden modellerden birisini alırdım 65K'ya o omeni asla almazdım.

Çözüm
hocam kredi kartına 6 taksit gibi bi avantajı var bu turuncu sitenin sahibindende sıkıntı mlsf bu durum. yeni nesil ekran kartlarının vs piyasaya gelmesi ile ucuzlar mı bu laptoplar? biraz daha bekleyebilirim.

hocam kredi kartına 6 taksit gibi bi avantajı var bu turuncu sitenin sahibindende sıkıntı mlsf bu durum. yeni nesil ekran kartlarının vs piyasaya gelmesi ile ucuzlar mı bu laptoplar? biraz daha bekleyebilirim.
Ekran kartları fahiş fiyattan çıktı stok sorunu vardı aynı şey laptop içinde geçerli olabilir o yüzden bir şey diyemem ama alınacaksa 50K'ya taksiti de iyiyde victus alınabilir.
Yani 50-60K'ya çıkması önerilen fiyattan 90K'ya satılırsa şaşırmam.

Hocam kredi kartına 6 taksit gibi bir avantajı var bu turuncu sitenin sahibindende sıkıntı maalesef bu durum. Yeni nesil ekran kartlarının vs piyasaya gelmesi ile ucuzlar mı bu laptoplar? Biraz daha bekleyebilirim.

Ucuzlamayacak 4000 serisi laptopların üretimi durdu. Aynı fiyatlarda kalır diye düşünüyorum.

öneriniz var mı peki 50k civarı hocam?

öneriniz var mı peki 50k civarı hocam?
Bu cihazdan başka alternatif yok hocam alacaksanız bunu alabilirsiniz. Stok sıkıntısı var üretimini durdular civar bütçe cihazlar içinde hedef yaz ayı diye biliyorum. Üst segment cihazlar gelmeye başladı ama çok realistik rakamlar değiller 250K falan gördüydüm.

evet hocam 5090lar 160k civarı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…