HP Victus'ta güvenli klasör tarzı bir şey var mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Seraphenthia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 324
  • Etiketler Etiketler
    hp victus

Seraphenthia

Yetkin
İstediğim şey ikinci bir yer. Nasıl ki Samsung güvenli klasörün içiyle dışı farklıysa bunda da öyle olsun istiyorum. Şifreli olmasına gerek yok, ikisini de ben kullanacağım sonuçta. Sadece ayrı bir yer olsun yeter. Dediğim gibi bir şey var mı?

Samsung'dan kastın "Encrypted Drive" mı?
Yapmak istediğin şeyi anlamadım. Dosya depolamak için mi istiyorsunuz uygulama saklamak için mi istiyorsunuz?
Ya normal Samsung telefonlarda var ya. Mesela benim iki tane Steam hesabım varsa Samsung telefonlarda iki hesabı da aynı anda açabiliyorum. Şöyle ki normal bir şekilde Steam indirip hesabıma girerim ve güvenli klasöre ikinci Steam'i indirip diğer hesabıma girerim. Bunda istediğim bu şekilde. Mesela bir masaüstünde X hesabıma bağlı Chrome olacak diğer yerde Y hesabına bağlı Chrome olacak gibi.

Sanırım istediğiniz şeyi karşılayan bir yazılım buldum. Sandboxie-Plus.

Kullanımını öğrenmeniz gerek ama temelde şunu yapıyor.
Siz bir programı Sandboxie-Plus ile açtığınız zaman, normal bir şekilde kullanıyorsunuz kullanacağınız programı. Ancak yaptığınız değişiklikler asıl programda değil de Sandboxie-Plus'ın oluşturduğu bir klasörün içinde yapılıyor. Bu sayede programın orijinali değişikliklerden etkilenmiyor.

İkinci linke tıklayarak direkt indirmeye başlayabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…