Dolby Atmos HS80 ile diğer Dolby Atmos destekli kulaklıklara göre daha iyi falan mı çalışıyor yoksa kutu üzerinde Dolby Atmos yazma sebebi sadece kulaklığı alınca ücretsiz Dolby Atmos kullanabileceğimizin bir göstergesi mi? Ses kalitesi daha iyi olduğu için Nova Pro kablolu almayı düşünüyorum ancak çok dizi film izlediğim için Dolby Atmos performansı benim için gerçekten önemli. Eğer HS80 ekstra daha iyi çalışıyorsa Nova Pro kabloluyu tekrar gözden geçireceğim.
Detaylar
Kim cevapladı?Muhtemelen sürücü ayarlamalarını Dolby'den daha çok faydalanacak şekilde tasarlamışlardır. Fakat ben olsam Nova Pro alırım. Sonuçta EQ atabilir ve/veya Dolby, DTS satın alabilirsiniz Store'dan.
Hatta yanlış değilsem SteelSeries'in de Dolby, DTS muadili ses motoru var diye biliyorum.
Hatta yanlış değilsem SteelSeries'in de Dolby, DTS muadili ses motoru var diye biliyorum.
Tam olarak onu merak ediyorum aslında Corsair ekstra bir şey mi yaptı diye. Yine de nova pro daha iyi kalite sunacaktır diye düşünüyorum sonuçta daha iyi ses kalitesine sahip bir kulaklık. Bir de acaba hs80 in kablolu versiyonunu alıp üstüne dolby atmosu ücretli satın alsam hs80 wireless performansı alabilir miyim bilginiz var mı acaba?Muhtemelen sürücü ayarlamalarını Dolby'den daha çok faydalanacak şekilde tasarlamışlardır. Fakat ben olsam Nova Pro alırım. Sonuçta EQ atabilir ve/veya Dolby, DTS satın alabilirsiniz Store'dan.
Tam olarak onu merak ediyorum aslında Corsair ekstra bir şey mi yaptı diye. Yine de nova pro daha iyi kalite sunacaktır diye düşünüyorum sonuçta daha iyi ses kalitesine sahip bir kulaklık. Bir de acaba hs80 in kablolu versiyonunu alıp üstüne dolby atmosu ücretli satın alsam hs80 wireless performansı alabilir miyim bilginiz var mı acaba?
HS80 kablolu sürümünün sesi zaten HS80 kablosuzdan daha iyi değil mi?
Öyle fakat kablolu versiyon dolby audio ile geliyor. Dediğiniz gibi bir şey varsa kablolu olanın sürücüleri dolby audioya göre kablosuz versiyonun sürücülerini dolby atmosa göre ayarlamış olamazlar mı? Nova Pro da dolby atmos destekliyor zaten sadece merakım hs80 de daha iyi performans verip vermeyeceği.HS80 kablolu sürümünün sesi zaten HS80 kablosuzdan daha iyi değil mi?
Öyle fakat kablolu versiyon dolby audio ile geliyor. Dediğiniz gibi bir şey varsa kablolu olanın sürücüleri dolby audioya göre kablosuz versiyonun sürücülerini dolby atmosa göre ayarlamış olamazlar mı? Nova Pro da dolby atmos destekliyor zaten sadece merakım hs80 de daha iyi performans verip vermeyeceği.
Dolbysiz eksik hissettirecek şekilde tasarlamışlardır. Dolby ile kendine gelir muhtemelen. Ama Nova Pro'nun önüne geçemez diye düşünüyorum.
Dolby her cihaza uygulanabilir zaten o sıkıntı değil. Desteklememe gibi bir şey söz konusu değil.
Nova Pro sadece iyi bir oyun kulaklığı değil genel olarak da iyi kulaklık. HiFilara taş çıkartabilecek cinsten. Bunu istisnalar hariç oyuncu kulaklıkları için söyleyemiyoruz maalesef.
Fakat ses kalitesine çok da takıntılı değilseniz HS80 veya HS80 MAX zaten işinizi görür ve kablosuzun rahatlığından faydalanırsınız.
Wireless takıntım yok ses kalitesi daha iyi olmasını isterim elbet. Normalde direkt nova pro alıp geçeceğim ancak mikrofonu ile alakalı çok fazla şikayet var o yüzden biraz tereddütteyim yoksa nova pronun çok iyi bir kulaklık olduğunu biliyorum. Zaten hs80 alırsam hs80 kablolu alacağım ancak hs80 wireless ve maxe göre daha kötü bir dolby atmos performansı verecekse biraz hayal kırıklığına uğrarım doğrusu.Dolbysiz eksik hissettirecek şekilde tasarlamışlardır. Dolby ile kendine gelir muhtemelen. Ama Nova Pro'nun önüne geçemez diye düşünüyorum.
Dolby her cihaza uygulanabilir zaten o sıkıntı değil. Desteklememe gibi bir şey söz konusu değil.
Nova Pro sadece iyi bir oyun kulaklığı değil genel olarak da iyi kulaklık. HiFilara taş çıkartabilecek cinsten. Bunu istisnalar hariç oyuncu kulaklıkları için söyleyemiyoruz maalesef.
Fakat ses kalitesine çok da takıntılı değilseniz HS80 veya HS80 MAX zaten işinizi görür ve kablosuzun rahatlığından faydalanırsınız.
Wireless takıntım yok ses kalitesi daha iyi olmasını isterim elbet. Normalde direkt nova pro alıp geçeceğim ancak mikrofonu ile alakalı çok fazla şikayet var o yüzden biraz tereddütteyim yoksa nova pronun çok iyi bir kulaklık olduğunu biliyorum. Zaten hs80 alırsam hs80 kablolu alacağım ancak hs80 wireless ve maxe göre daha kötü bir dolby atmos performansı verecekse biraz hayal kırıklığına uğrarım doğrusu.
Dakika 15'ten itibaren kendiniz dinleyin. SteelSeries mikrofonları genelde pek iyi değil de şikayet edecek bir şey yok bence.
dolby atmos performansı verecekse biraz hayal kırıklığına uğrarım doğrusu.
Bunların çoğu pazarlama bu arada. Düzgün bir stereo kulaklık ve adamakıllı EQ her zaman bunları ezer geçer. Bunlar sanaldır çünkü. Dolby, DTS ve türevleri sıkıştırılmış ses formatlarıdır.
Dakika 15'ten itibaren kendiniz dinleyin. SteelSeries mikrofonları genelde pek iyi değil de şikayet edecek bir şey yok bence.
Her videoda mikrofon kalitesi farklı çıkıyor o yüzden tam emin olamıyorum zaten. Bu kalitedeyse benim için gayet okey. Bu arada cevaplarınız ve vakit ayırdığınız için çok teşekkür ederim.