Arkadaşlar Huawei AX2 router kullanmaya başladığımdan beri hem telefonda hem PC'de internete bağlı gözükmeme rağmen tarayıcıda XXX ana makinesinin DNS adresi bulunamadı diyor ve asla giremiyorum hiçbir yere. Bazen açılıyor sayfalar ama saçma sapan yani şablon gibi açılıyor, içerikleri yüklenmiyor falan, bir zaman sonra kendi kendine geliyor.
Ekran kaydı almaya çalıştım o süreci normalde daha çok sürüyor ama videoda hemen geliyor, bu sorun neden kaynaklı bilgisayarıma daha dün format atıp temiz kurulum yaptım, Bazen sadece PC'de gidiyor bazen ikisinde birden gidiyor.
İhtiyacınız olan bilgi/ekran görüntüsü olursa müsait olduğum an paylaşırım.
Ekran kaydı:
SansurOnline Fiber kullanıyorum, Ana modemim oturma odasında, mesafe çok olduğu için kablo çektim ve kurulumu bir kez telefon uygulamasından bir kez ise bilgisayarda arayüzünden yaptım, Router olarak çalışması için ayarlarını kendi yapıyor çok basit zaten kurulumu fakat nasıl kurmuş olursam olayım bu sorunu yaşıyorum. Artık Router'dan soğumaya başladım.
Hem kablolu bağlantıda hem kablosuz bağlantıda aynı sorunu yaşamaktayım. Kabloluyu tercih ediyorum normal gündelik kullanımımda. Atmamı istediğiniz bir bilgi/ekran görüntüsü varsa atabilirim bu sorunu gerçekten çözmek istiyorum ne kod yazabiliyorum ne oyun oynayabiliyorum Recep Bey.
Hayır bakmadım, bakarım birazdan. Mesela az önce şöyle oldu Ethernet ile bağlıydı internet, LoL girdik arkadaşlarla oyun boyunca hiçbir sorun yoktu mis gibi oynadım fakat oyun bitip zafer ekranından sonra Client'e geri döndüğümde direkt bağlantı koptu, buna başka bir örnek şu şekilde oluyor herhangi bir site olsun hiç fark etmez yüklenir gibi oluyor fakat tam yüklenmiyor mesela Google'da arama yapıyorum web siteleri geliyor resimler gelmiyor, YouTube'da thumbnailler yüklenmiyor, cache temizleyip denediğimde de aynı şekilde hani belki önbellekten çekiyordur siteleri diyorum ama yok internet var mı yok mu belli değil açıkçası. Şu an yine koptuğu için oturma odamdaki modeme bağlandım fakat bağlantı hızım çok düşüyor böylede. Var mı önerdiğiniz bir çözüm ya da aklınıza gelen bir teşhis?