Çözüldü Huawei AX2 DNS bulunamadı hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Alcheinz

Başarılı
Arkadaşlar Huawei AX2 router kullanmaya başladığımdan beri hem telefonda hem PC'de internete bağlı gözükmeme rağmen tarayıcıda XXX ana makinesinin DNS adresi bulunamadı diyor ve asla giremiyorum hiçbir yere. Bazen açılıyor sayfalar ama saçma sapan yani şablon gibi açılıyor, içerikleri yüklenmiyor falan, bir zaman sonra kendi kendine geliyor.
Ekran kaydı almaya çalıştım o süreci normalde daha çok sürüyor ama videoda hemen geliyor, bu sorun neden kaynaklı bilgisayarıma daha dün format atıp temiz kurulum yaptım, Bazen sadece PC'de gidiyor bazen ikisinde birden gidiyor.
İhtiyacınız olan bilgi/ekran görüntüsü olursa müsait olduğum an paylaşırım.
Ekran kaydı:

Son düzenleyen: Moderatör:
Cloudflare DNS yaparken HTTPS üzerinden DNS'i Açık(Otomatik Şablon) şeklinde açtığımda ekran görüntüsündeki hatayı veriyor ve kabul etmiyor.

Ardından HTTPS üzerinden DNS'i kapalı bırakarak (Yine Cloudflare DNS adresini kullanarak) denediğimde ise kabul ediyor.

Şimdi bir süre test etmek amaçlı bu şekilde kullanıp deneyeceğim, sorun devam edecek mi göreceğiz fakat yine de otomatik şablon ile sizin videolarınızdaki gibi neden kabul etmiyor bunu merak ediyorum Recep Bey.

1.1.1.1/help adresinin çıktısı:link

Şimdi bir süre test etmek amaçlı bu şekilde kullanıp deneyeceğim, sorun devam edecek mi göreceğiz fakat yine de otomatik şablon ile sizin videolarınızdaki gibi neden kabul etmiyor bunu merak ediyorum Recep Bey.
SansürOnline kısıtlaması olabilir, bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…