Huawei Band 8 dururken adım sayıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Techh
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 106
  • Etiketler Etiketler
    huawei

Techh

Çalışkan
Yer
Ekzosfer
Merhaba,

Huawei Band 8 model akıllı bileklik kullanıcısıyım. Bileklikten genel olarak çok memnunum fakat geçtiğimiz aylarda bilekliğin masa başındayken adım saydığını fark ettim. Masa başındayken kolumu hızlı bir şekilde hareket ettirdiğimde de bu problemin yaşandığını kesin bir gözle görmüş oldum. Ayrıca yürüyüş halindeyken de adım sayarken ekranda adım sayısı anında artmıyor, gecikmeli bir şekilde artıyor. Artış da bir bir değil üçer beşer şeklinde oluyor.
Bu bir problem midir? Ürünü teknik servise göndermeme gerek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Huawei Band 8 model akıllı bileklik kullanıcısıyım. Bileklikten genel olarak çok memnunum fakat geçtiğimiz aylarda bilekliğin masa başındayken adım saydığını fark ettim. Masa başındayken kolumu hızlı bir şekilde hareket ettirdiğimde de bu problemin yaşandığını kesin bir gözle görmüş oldum. Ayrıca yürüyüş halindeyken de adım sayarken ekranda adım sayısı anında artmıyor, gecikmeli bir şekilde artıyor. Artış da bir bir değil üçer beşer şeklinde oluyor.
Bu bir problem midir? Ürünü teknik servise göndermeme gerek var mı?
Elinizi kolunuzu sallayınca adım sayıyor olabilir ki bu Apple Watch’umda yaşadığım bir durum. Ayak hareketlerini sayacak hali yok ya…

Geri
Yukarı Alt