Huawei FreeBuds Pro 2 vs Nothing Ear (A)

İyi Sosyaller. Samsung telefonum kulaklık arayışındayım 3 gündür. Birkaç kişi bir sürü model arasından bu ikisi arasında kaldık. Hangisi daha iyi?

@Simon

Bütçe 5000.

Bass tiz karışık dinliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Şu anda nothing tarafında cmf Buds Pro 2 ön planda. Samsung telefonla uyum için Buds 3 Pro alabilirsin.

Kulaklıkları neye göre öneriyorsunuz? Yanlış anlamayın meraktan soruyorum. Denediniz mi? Yoksa incelemelerdeki ses grafikleri mi?

Kulaklıkları neye göre öneriyorsunuz? Yanlış anlamayın meraktan soruyorum. Denediniz mi? Yoksa incelemelerdeki ses grafikleri mi?
Benim evim TWS Kulaklık dolu. Fakat tabii önerdiğim kulaklıların hepsini deneyemiyorum. Sennheiser Accentum modelini HifiLife mağazasına gidip deneyebilirsiniz ayrıca.

Buds 3 Pro nasıldır peki?
İkisini karşılaştırırsam. Ses kalitesi olarak Sennheiser, ANC olarak Buds3 Pro. Hatta Buds3 Pro her şeyde daha iyi. Iki eksisi var. Biri ses kalitesi Sennheiser'a göre daha kötü. 2. Olarak kulakta rahatsızlık verdiğini söyleyen kullanıcılar var. Ayrıca Sennheiser Accentum çok rahattır.

S23 Ultra cihaza sahibim. Ekosistemde kalayım dedim Buds 3 Pro aldım daha demin. Malum işin içine SSC'de giriyor ve epey fark ettiriyor kalitede.

Yardımınız için teşekkür ederim.

@Simon son bir soru soracağım. S23 Ultra ile tüm Buds 3 Pro özelliklerini kullanabilirim değil mi?

Son düzenleme:
Tabii kullanirsin. Samsung Seamless Codec basta olmak uzere %100 yararlanabilirsin. Onemli bir not geceyim. Bu kulaklik herkesin kulaginda durmuyor haberin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…