SiberSasi Becerikli Katılım 7 Ağustos 2025 Mesajlar 135 Çözümler 2 Beğeniler 36 18 Eylül 2025 #1 Arkadaşlar ben önceden Linux Mint yüklemiştim fakat ses sürücüsünü tanıtamadım. Yollarını denedim. Olmadı bu arada cihazımda burada. Huawei Matebook D15.
Arkadaşlar ben önceden Linux Mint yüklemiştim fakat ses sürücüsünü tanıtamadım. Yollarını denedim. Olmadı bu arada cihazımda burada. Huawei Matebook D15.
23783 Başarılı DPI Efendisi Mekanik Usta Katılım 6 Temmuz 2025 Mesajlar 6.634 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 6.122 18 Eylül 2025 #2 Niye kurulmasın? Kurulmasından ziyade performansı nasıl olur o merak edici bana göre.
KS KS SiberSasi Becerikli Katılım 7 Ağustos 2025 Mesajlar 135 Çözümler 2 Beğeniler 36 18 Eylül 2025 #3 23783 dedi: Niye kurulmasın? Kurulmasından ziyade performansı nasıl olur o merak edici bana göre. Genişletmek için tıkla... Hocam korkum şu ki Windows'un yanına kur seçeneği olmaması. Ama nasıl yapacağım?
23783 dedi: Niye kurulmasın? Kurulmasından ziyade performansı nasıl olur o merak edici bana göre. Genişletmek için tıkla... Hocam korkum şu ki Windows'un yanına kur seçeneği olmaması. Ama nasıl yapacağım?
23783 Başarılı DPI Efendisi Mekanik Usta Katılım 6 Temmuz 2025 Mesajlar 6.634 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 6.122 18 Eylül 2025 #4 SiberSasi dedi: Hocam korkum şu ki Windows'un yanına kur seçeneği olmaması. Ama nasıl yapacağım? Genişletmek için tıkla... Sanal makinede başlat ilk önce Ubuntu'yu yoksa Dual boot öğrenmen lazım.
SiberSasi dedi: Hocam korkum şu ki Windows'un yanına kur seçeneği olmaması. Ama nasıl yapacağım? Genişletmek için tıkla... Sanal makinede başlat ilk önce Ubuntu'yu yoksa Dual boot öğrenmen lazım.
KS KS SiberSasi Becerikli Katılım 7 Ağustos 2025 Mesajlar 135 Çözümler 2 Beğeniler 36 18 Eylül 2025 #5 23783 dedi: Sanal makinede başlat ilk önce Ubuntu'yu yoksa Dual boot öğrenmen lazım. Genişletmek için tıkla... Sanal makinede kendimi deneyimledim zaten. Ve gerçektende kolay alıştım.
23783 dedi: Sanal makinede başlat ilk önce Ubuntu'yu yoksa Dual boot öğrenmen lazım. Genişletmek için tıkla... Sanal makinede kendimi deneyimledim zaten. Ve gerçektende kolay alıştım.
23783 Başarılı DPI Efendisi Mekanik Usta Katılım 6 Temmuz 2025 Mesajlar 6.634 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 6.122 18 Eylül 2025 #6 SiberSasi dedi: Sanal makinede kendimi deneyimledim zaten. Ve gerçektende kolay alıştım. Genişletmek için tıkla... Sanal makinede installerda yanına kur seçeneği varsa kur gitsin. Zaten "Kur" a basmadığın sürece Windows yüklü kalır.
SiberSasi dedi: Sanal makinede kendimi deneyimledim zaten. Ve gerçektende kolay alıştım. Genişletmek için tıkla... Sanal makinede installerda yanına kur seçeneği varsa kur gitsin. Zaten "Kur" a basmadığın sürece Windows yüklü kalır.
KS KS SiberSasi Becerikli Katılım 7 Ağustos 2025 Mesajlar 135 Çözümler 2 Beğeniler 36 18 Eylül 2025 #7 23783 dedi: Sanal makinede installerda yanına kur seçeneği varsa kur gitsin. Zaten "kur" a basmadığın sürece Windows yüklü kalır. Genişletmek için tıkla... Diyelim ki. Olmadı veya beğenmedim o zaman nasıl yapacağım?
23783 dedi: Sanal makinede installerda yanına kur seçeneği varsa kur gitsin. Zaten "kur" a basmadığın sürece Windows yüklü kalır. Genişletmek için tıkla... Diyelim ki. Olmadı veya beğenmedim o zaman nasıl yapacağım?
23783 Başarılı DPI Efendisi Mekanik Usta Katılım 6 Temmuz 2025 Mesajlar 6.634 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 6.122 18 Eylül 2025 #8 SiberSasi dedi: Diyelim ki. Olmadı veya beğenmedim o zaman nasıl yapacağım? Genişletmek için tıkla... Ya harici SSD/Harddisk takacaksın ya da Windows'u feda edeceksin.
SiberSasi dedi: Diyelim ki. Olmadı veya beğenmedim o zaman nasıl yapacağım? Genişletmek için tıkla... Ya harici SSD/Harddisk takacaksın ya da Windows'u feda edeceksin.
Demorlius Üstün Katılım 3 Şubat 2024 Mesajlar 1.656 Çözümler 6 Beğeniler 1.132 Yer Türkiye 18 Eylül 2025 #9 Kolayca Dual Boot yapılabilir. Bir sıkıntı çıkmaz.
KS KS SiberSasi Becerikli Katılım 7 Ağustos 2025 Mesajlar 135 Çözümler 2 Beğeniler 36 18 Eylül 2025 #10 23783 dedi: Ya harici SSD/Harddisk takacaksın ya da Windows'u feda edeceksin. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam. Bir de Linux Mint'de sorun vardı o da kilit ekranına parola girmiştim. Ama kilit ekrandan masaüstüne geçmiyor. Takılı kalmıştım.
23783 dedi: Ya harici SSD/Harddisk takacaksın ya da Windows'u feda edeceksin. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam. Bir de Linux Mint'de sorun vardı o da kilit ekranına parola girmiştim. Ama kilit ekrandan masaüstüne geçmiyor. Takılı kalmıştım.