23783 35 Üstün Katılım 6 Temmuz 2025 Mesajlar 7.131 Makaleler 2 Çözümler 7 Beğeniler 6.475 18 Eylül 2025 #11 SiberSasi dedi: Tamam hocam. Bir de Linux Mint'de sorun vardı o da kilit ekranına parola girmiştim. Ama kilit ekrandan masaüstüne geçmiyor. Takılı kalmıştım. Genişletmek için tıkla... Laptopundaki ses çipi PipeWire'da sıkıntı çekebiliyor. Ayrıca X11 yüzündende olabilir. Wayland kullanmayı dene.
SiberSasi dedi: Tamam hocam. Bir de Linux Mint'de sorun vardı o da kilit ekranına parola girmiştim. Ama kilit ekrandan masaüstüne geçmiyor. Takılı kalmıştım. Genişletmek için tıkla... Laptopundaki ses çipi PipeWire'da sıkıntı çekebiliyor. Ayrıca X11 yüzündende olabilir. Wayland kullanmayı dene.
KS KS SiberSasi 4 Becerikli Katılım 7 Ağustos 2025 Mesajlar 143 Çözümler 2 Beğeniler 37 18 Eylül 2025 #12 Demorlius dedi: Kolayca Dual boot yapılabilir. Bir sıkıntı çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Çok sağ olun. 23783 dedi: Laptopundaki ses çipi PipeWire'da sıkıntı çekebiliyor. Ayrıca X11 yüzündende olabilir. Wayland kullanmayı dene. Genişletmek için tıkla... Pipewire olmuyor mu? Peki hocam alsaaudio?
Demorlius dedi: Kolayca Dual boot yapılabilir. Bir sıkıntı çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Çok sağ olun. 23783 dedi: Laptopundaki ses çipi PipeWire'da sıkıntı çekebiliyor. Ayrıca X11 yüzündende olabilir. Wayland kullanmayı dene. Genişletmek için tıkla... Pipewire olmuyor mu? Peki hocam alsaaudio?
23783 35 Üstün Katılım 6 Temmuz 2025 Mesajlar 7.131 Makaleler 2 Çözümler 7 Beğeniler 6.475 18 Eylül 2025 #13 SiberSasi dedi: Pipewire olmuyor mu? Peki hocam alsaaudio? Genişletmek için tıkla... Onda'da olabiliyor. Deneme yanılma yapmak lazım.
SiberSasi dedi: Pipewire olmuyor mu? Peki hocam alsaaudio? Genişletmek için tıkla... Onda'da olabiliyor. Deneme yanılma yapmak lazım.
KS KS SiberSasi 4 Becerikli Katılım 7 Ağustos 2025 Mesajlar 143 Çözümler 2 Beğeniler 37 18 Eylül 2025 #14 23783 dedi: Onda'da olabiliyor. Deneme yanılma yapmak lazım. Genişletmek için tıkla... Sanırım okuduğum kaynaklara göre mikrofon ve ses olmuyormuş. Ve çok düşük çıkıyormuş ses. Madem ses çok az çıkıyorsa kulaklık kullanırım.
23783 dedi: Onda'da olabiliyor. Deneme yanılma yapmak lazım. Genişletmek için tıkla... Sanırım okuduğum kaynaklara göre mikrofon ve ses olmuyormuş. Ve çok düşük çıkıyormuş ses. Madem ses çok az çıkıyorsa kulaklık kullanırım.