23783 Başarılı DPI Efendisi Mekanik Usta Katılım 6 Temmuz 2025 Mesajlar 6.634 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 6.124 18 Eylül 2025 #11 SiberSasi dedi: Tamam hocam. Bir de Linux Mint'de sorun vardı o da kilit ekranına parola girmiştim. Ama kilit ekrandan masaüstüne geçmiyor. Takılı kalmıştım. Genişletmek için tıkla... Laptopundaki ses çipi PipeWire'da sıkıntı çekebiliyor. Ayrıca X11 yüzündende olabilir. Wayland kullanmayı dene.
SiberSasi dedi: Tamam hocam. Bir de Linux Mint'de sorun vardı o da kilit ekranına parola girmiştim. Ama kilit ekrandan masaüstüne geçmiyor. Takılı kalmıştım. Genişletmek için tıkla... Laptopundaki ses çipi PipeWire'da sıkıntı çekebiliyor. Ayrıca X11 yüzündende olabilir. Wayland kullanmayı dene.
KS KS SiberSasi Becerikli Katılım 7 Ağustos 2025 Mesajlar 135 Çözümler 2 Beğeniler 36 18 Eylül 2025 #12 Demorlius dedi: Kolayca Dual boot yapılabilir. Bir sıkıntı çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Çok sağ olun. 23783 dedi: Laptopundaki ses çipi PipeWire'da sıkıntı çekebiliyor. Ayrıca X11 yüzündende olabilir. Wayland kullanmayı dene. Genişletmek için tıkla... Pipewire olmuyor mu? Peki hocam alsaaudio?
Demorlius dedi: Kolayca Dual boot yapılabilir. Bir sıkıntı çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Çok sağ olun. 23783 dedi: Laptopundaki ses çipi PipeWire'da sıkıntı çekebiliyor. Ayrıca X11 yüzündende olabilir. Wayland kullanmayı dene. Genişletmek için tıkla... Pipewire olmuyor mu? Peki hocam alsaaudio?
23783 Başarılı DPI Efendisi Mekanik Usta Katılım 6 Temmuz 2025 Mesajlar 6.634 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 6.124 18 Eylül 2025 #13 SiberSasi dedi: Pipewire olmuyor mu? Peki hocam alsaaudio? Genişletmek için tıkla... Onda'da olabiliyor. Deneme yanılma yapmak lazım.
SiberSasi dedi: Pipewire olmuyor mu? Peki hocam alsaaudio? Genişletmek için tıkla... Onda'da olabiliyor. Deneme yanılma yapmak lazım.
KS KS SiberSasi Becerikli Katılım 7 Ağustos 2025 Mesajlar 135 Çözümler 2 Beğeniler 36 18 Eylül 2025 #14 23783 dedi: Onda'da olabiliyor. Deneme yanılma yapmak lazım. Genişletmek için tıkla... Sanırım okuduğum kaynaklara göre mikrofon ve ses olmuyormuş. Ve çok düşük çıkıyormuş ses. Madem ses çok az çıkıyorsa kulaklık kullanırım.
23783 dedi: Onda'da olabiliyor. Deneme yanılma yapmak lazım. Genişletmek için tıkla... Sanırım okuduğum kaynaklara göre mikrofon ve ses olmuyormuş. Ve çok düşük çıkıyormuş ses. Madem ses çok az çıkıyorsa kulaklık kullanırım.