herrmira

Üyecik
Dostlar bugün Huawei D16 model laptopum çantamdan düştü ekranda çatlak var ve çerçeve de bir miktar hasar aldı.
Tamir için Huawei teknik servisine göndermeyi düşünüyorum ama kullanıcı yorumları berbat teknik servis için. Güvenebileceğim bu işlerden anlayan bir servis var mı?
Ekstra bir soru olarak da Huawei bu iş için aşağı yukarı 8K kadar fiyat çekiyor sizce makul mu?

Dosya Ekleri

• l1p.webp
    l1p.webp
    687,8 KB · Görüntüleme: 46
  • l2p.webp
    l2p.webp
    547,5 KB · Görüntüleme: 35
  • l30.webp
    l30.webp
    1,1 MB · Görüntüleme: 39
Bence en iyisi Huawei teknik servisine yollamak. Orijinal ürün ile tamirat yapılacak. Aklında rahat olacak. Ayrıca üst tarafı komple değiştirecekler. 8K değer mi? Değmeyebilir. Ancak fiyat farkını güven ve kalite açığı kapatacaktır.

Bence en iyisi Huawei teknik servisine yollamak. Orijinal ürün ile tamirat yapılacak. Aklında rahat olacak. Ayrıca üst tarafı komple değiştirecekler. 8K değer mi? Değmeyebilir. Ancak fiyat farkını güven ve kalite açığı kapatacaktır.

Hocam KVK teknik servise yönlendiriyorlar onda da yorumlar o kadar kötü ki adamlar kırık kullanın gene de servise yollamayın diyecekler neredeyse.

Hocam KVK teknik servise yönlendiriyorlar onda da yorumlar o kadar kötü ki adamlar kırık kullanın gene de servise yollamayın diyecekler neredeyse.

Hocam yanlış anlamayın. Ancak bizim insanımız biraz değişik. Teknik servis iyi çıktığında 10 müşteriden 2'si yorum yapar iyiydi diye ama kötü çıktım o yorum yapmayan 8'i de ortalığa düşüyor vay arkadaş şöyle yaptılar böyle yaptılar eee iyiyken neredeydin haa işini karşıya geçtin çünkü. KVK servisine zamanında iPhone 11 telefonumu verdim. Batarya sorunu için (sorun dediğim 1 2 kere telefonu şarjdan aldığım halde %5 10 lara düşmüştü) inanın şubeden dolmuşa gittim Max 15 dakikalık yol mesaj geldi cihazınız hazır alabilirsiniz diye. Gittim ki adamlar 15 dk içerisinde batarya değişimi yapmışlar. Yorumlarda biraz abartıyorlar.

Hocam yanlış anlamayın. Ancak bizim insanımız biraz değişik. Teknik servis iyi çıktığında 10 müşteriden 2'si yorum yapar iyiydi diye ama kötü çıktım o yorum yapmayan 8'i de ortalığa düşüyor vay arkadaş şöyle yaptılar böyle yaptılar eee iyiyken neredeydin haa işini karşıya geçtin çünkü. KVK servisine zamanında iPhone 11 telefonumu verdim. Batarya sorunu için (sorun dediğim 1 2 kere telefonu şarjdan aldığım halde %5 10 lara düşmüştü) inanın şubeden dolmuşa gittim Max 15 dakikalık yol mesaj geldi cihazınız hazır alabilirsiniz diye. Gittim ki adamlar 15 dk içerisinde batarya değişimi yapmışlar. Yorumlarda biraz abartıyor.

Hocam şimdi teknik servise cihazı tamir olması için yolluyoruz adamlar cihazı tamir eder yollar düzgün şekilde işini bitirmiş olur.
Bu adamın işidir bunu yaptı diye adama alkış tutulacak hali yok ya 5 yıldız veririm geçerim methiye düzmem. Tam tersi olduğu durumda da veririm veriştiririm çok doğal bir şeydir bu.
Servise gelen yorumlarda hem sürecin uzadığından hem de cihaz teslim alındıktan sonra başka problemlerin de çıktığından bahsediliyor. Bu tip yorumlar 1 değil de 40 tane olunca insan bir şüpheye düşüyor maalesef.

Bu adamın işidir bunu yaptı diye adama alkış tutulacak hali yok ya 5 yıldız veririm geçerim methiye düzmem.

Verirseniz ne ala bahsettiğim kişilerden değilsiniz.

Servise gelen yorumlarda hem sürecin uzadığından hem de cihaz teslim alındıktan sonra başka problemlerin de çıktığından bahsediliyor. Bu tip yorumlar 1 değil de 40 tane olunca insan bir şüpheye düşüyor maalesef.

Kesinlikle bu konuda haklısın diyecek bir şey bulamıyorum. Hangi şube bahsettiğiniz. Mümkünse farklı şubelerin yorumlarına bakın.

Garanti kapsamı dışına çıksın cebimden daha az para çıksın istiyorsanız güvendiğiniz bir teknik servise verin, garanti devam etsin paranın bir önemi yok diyorsanız denemekten başka şansınız yok :)