Huawei Mediapad T5, Spacedesk ile ikinci ekran olarak kullanılabilir mi?

Simülasyon oyunlarında ETS 2, Assetto Corsa vs. harita ve gösterge paneli takibi yapmak için bütçe dostu bir ikinci ekran arıyorum. Önce dokunmatikli taşınabilir ekranlara baktım ama 5.000'den başlıyor. Bu amaçla ikinci el Huawei mediapad T5 almayı düşünüyorum.

Cihazda Google servisleri bulunuyor mu bilmiyorum varsa bile eski kaldığı kesin içerisinde EMUI 8.0 varmış. Dışarıdan APK kurarak spacedesk uygulamasını çalıştırmama engel olur mu?

Kablolu bağlantı durumunda görüntü aktarımı ve dokunmatik tepkiler Windows üzerinde sorunsuz çalışır mı? Daha önce bu yöntemi spacedesk programı ile deneyen var mı?

Konuyu bitirirken @Recep Baltaş'ın da kulaklarını çınlatalım. Huawei tabletler için çektiğin videoyu keyifle izledim ve kesinlikle haklısınız. Bu cihazları ucuza kapatıp simülasyon ekranı yapmak mantıklı bir hamle olur mu, yoksa başımıza bela mı alırız ayrıca spacedesk çalışıyorsa tablete talibim.

Fikirlerinizi bekliyorum. Şimdider teşekkürler.

Son düzenleme:
Kullanabilirsiniz. EMUI 8 Android 8 kullanıyor, destekli bir tablet. Huawei MediaPad T5 zaten Google servisleri destekli geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…