• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Çözüldü Huawei SFP modülü Türk Telekom cihazlarına zarar verebilir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Seran87
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 52
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Seran87

Uzman
Türk Telekom SFP değiştikten sonra uzaktan kurulum yaptı. Artık hemen hemen tüm serverlarda yüksek hız alabiliyorum. Dün akşam Wi-Fi testi yaptım. Akşam saatinde 2.2 gbms vurdu. 1.4 Gbps sonuç aldım. Olması gereken Max değere Türk Telekom'da çıktı sanırım. Bir sıkıntı varsa da artık Türk Telekom'dan kaynaklıdır. Gelelim başka bir sorum olacak.

Bu SFP'lerin Türk Telekom'un cihazlarına hasar verme ihtimali var mı? Benim kullandığım Huawei zarar verebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu sfp lerin türktelekomun cihazlarına hasar verme ihtimali var mı? Benim kullandığım huawie zarar verebilir mi ?
Tutup güçlü bir lazer vurmadığınız sürece karşı tarafa hasar vermeniz imkansız gibi. Zaten bunun belirlenmesi çok zor 1 adet kıl ile onlarca daire besleniyor.
Bu sfp lerin türktelekomun cihazlarına hasar verme ihtimali var mı? Benim kullandığım huawie zarar verebilir mi ?
Tutup güçlü bir lazer vurmadığınız sürece karşı tarafa hasar vermeniz imkansız gibi. Zaten bunun belirlenmesi çok zor 1 adet kıl ile onlarca daire besleniyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…