Huawei Smart SFP, Nokia G-010G-R ONT ile FAKE O5 veriyor ve firmware bilgisi kabul edilmiyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan usmcsas
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 194

usmcsas

Çalışkan
Arkadaşlar merhaba,

Nokia altyapısında (en azından ONT cihazı Nokia) Huawei Smart SFP ile sahte O5 (FAKE O5) alıyorum. Ayrıca SFP’ye 5-6 kere donanım sürümünü girmeme rağmen bir türlü kabul ettiremedim. Destek olabilecek var mı?

@Majdev hocam, size de bir sorum olacak. Huawei ONT’lerde cihaz bilgilerini çok kolay bir şekilde alabiliyorsunuz. Nokia sahalarda, tüm bilgileri almak için Nokia G-010G-R modelinde burada yazılan işlemleri mi yapmak gerekiyor? Eğer öyleyse bunun için de bizlere bir yönlendirme yapabilir misiniz?

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nokia G-010G-R içinde ttl ile bağlantı yapmak gerekli fakat hackpon da bahsedilenden farklı yapılandırmalar var. Sn ile üretilen şifreyi kabul etmiyor. Bende Alcatel lucent SFP ile fake O5 alıyorum. Bakalım farklı bir durum parlak bir fikri olan çıkacak mı bekliyorum.

Denedik yine SFP IP almadı.

GitHub'da oneevlin bahsettiği Firmware'i (FS Modded Firmware for Huawei MA5671A and FS.com GPON-ONU-34-20BI) SFP'ye nasıl kuracağım. @Majdev bahsettiği versiyon düşürme gibi bir işlem değil sanırım bu. Çünkü dosya uzantısı .img. Mevcutta Huawei SFP mevcut bende. Türkiye ve özellikle Türk Telekom altyapısında sorunsuz çalıştığından bahsetmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…