yts12444

Uzman
Selam, bugün bit pazarından 100 liraya Huawei 4.5G modem aldım ama yabancı operatörün olduğundan SIM lock açık; yani Türkiye SIM'ini görmüyor. Nasıl açabiliriz?

Selam, bugün bitpazarından 100 liraya Huawei 4.5G modem aldım ama yabancı operatörün olduğundan SIM lock açık; yani Türkiye SIM'ini görmüyor. Nasıl açabiliriz?

Hocam IMEI diye bir şey var elinizdeki şey yurt dışı telefon gibi bir şey SIM kilidini açsanız bile kullanamazsınız sadece 120 gün kullanabilirsiniz her yıl 1 Ocak ta ise bir 120 gün daha kullanabiilirsiniz.

Selam, bugün bitpazarından 100 liraya Huawei 4.5G modem aldım ama yabancı operatörün olduğundan SIM lock açık; yani Türkiye SIM'ini görmüyor. Nasıl açabiliriz?

Hangi operatörün optus t Mobile verizon olleh atqt Vodafone yabancı.

Hocam IMEI diye bir şey var elinizdeki şey yurt dışı telefon gibi bir şey SIM kilidini açsanız bile kullanamazsınız sadece 120 gün kullanabilirsiniz her yıl 1 Ocak ta ise bir 120 gün daha kullanabiilirsiniz.

Hangi operatörün optus t Mobile verizon olleh atqt Vodafone yabancı.
Globe diye bir firmanın SIM lock için şifre istiyor. Türkiye SIM'i takınca o şifreyi girdiğinde SIM lock kalkıyormuş. Yapay zekaya sorduğumda firmware atılıyormuş, SIM kilidi açmak için…