Nefs İlmi Üstün Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 3.967 Makaleler 81 Çözümler 14 Beğeniler 4.798 22 Haziran 2025 #1 Deluxe Edition'ı almanızı tavsiye ederim. Sadece 1 dolar fazlasına 6 Avcı veriyor. https://store.steampowered.com/bundle/38887/Hunt_Showdown_1896__Deluxe_Edition/ Yeni DLC: Deluxe Edition'a ek DLC tavsiyeleri: Oyun içi para birimiyle alınan silah görünümlerinden iki tanesi, enfes: Bu müthiş bir şey: Oyun içi para birimiyle alınan Alice Rüya ve Kâbus: Battlepass'in içeriğini görmek isterseniz: Güzel bir etkinlik olacak!
Deluxe Edition'ı almanızı tavsiye ederim. Sadece 1 dolar fazlasına 6 Avcı veriyor. https://store.steampowered.com/bundle/38887/Hunt_Showdown_1896__Deluxe_Edition/ Yeni DLC: Deluxe Edition'a ek DLC tavsiyeleri: Oyun içi para birimiyle alınan silah görünümlerinden iki tanesi, enfes: Bu müthiş bir şey: Oyun içi para birimiyle alınan Alice Rüya ve Kâbus: Battlepass'in içeriğini görmek isterseniz: Güzel bir etkinlik olacak!
Trencmivront Uzman Katılım 7 Ocak 2025 Mesajlar 86 Çözümler 1 Beğeniler 49 22 Haziran 2025 #2 Hunt Showdown mu? Gözlerim şenlendi. Keşke daha fazla ilgi görebilse. Türünün ilk ve en güzel örneklerinden.
Hunt Showdown mu? Gözlerim şenlendi. Keşke daha fazla ilgi görebilse. Türünün ilk ve en güzel örneklerinden.
KS KS Nefs İlmi Üstün Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 3.967 Makaleler 81 Çözümler 14 Beğeniler 4.798 22 Haziran 2025 #3 Trencmivront dedi: Hunt Showdown mu? Gözlerim şenlendi. Keşke daha fazla ilgi görebilse. Türünün ilk ve en güzel örneklerinden. Genişletmek için tıkla... Keşke. Oyuncular bu güzelliği nasıl keşfetmiyor anlamıyorum.
Trencmivront dedi: Hunt Showdown mu? Gözlerim şenlendi. Keşke daha fazla ilgi görebilse. Türünün ilk ve en güzel örneklerinden. Genişletmek için tıkla... Keşke. Oyuncular bu güzelliği nasıl keşfetmiyor anlamıyorum.
Trencmivront Uzman Katılım 7 Ocak 2025 Mesajlar 86 Çözümler 1 Beğeniler 49 22 Haziran 2025 #4 Nefs İlmi dedi: Keşke. Oyuncular bu güzelliği nasıl keşfetmiyor anlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Diğer firmalar gibi eşcinsel içerikler sunup oyunun kalitesini düşürmedikleri içindir.
Nefs İlmi dedi: Keşke. Oyuncular bu güzelliği nasıl keşfetmiyor anlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Diğer firmalar gibi eşcinsel içerikler sunup oyunun kalitesini düşürmedikleri içindir.
KS KS Nefs İlmi Üstün Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 3.967 Makaleler 81 Çözümler 14 Beğeniler 4.798 22 Haziran 2025 #5 Trencmivront dedi: Diğer firmalar gibi eşcinsel içerikler sunup oyunun kalitesini düşürmedikleri içindir. Genişletmek için tıkla... Bu biraz alakasız oldu. Genel olarak Crytek'in yönetim sorunu var. 2.4 Update'indeki çuvallama unutulmayacak bir şey mesela. Hunt: Showdown değil de Shutdown misali bir şey oldu.
Trencmivront dedi: Diğer firmalar gibi eşcinsel içerikler sunup oyunun kalitesini düşürmedikleri içindir. Genişletmek için tıkla... Bu biraz alakasız oldu. Genel olarak Crytek'in yönetim sorunu var. 2.4 Update'indeki çuvallama unutulmayacak bir şey mesela. Hunt: Showdown değil de Shutdown misali bir şey oldu.
not_furware_virus.rom Uzman Katılım 21 Haziran 2024 Mesajlar 106 Çözümler 1 Beğeniler 136 Yer Vasternorrlands Lan, Sweden 22 Haziran 2025 #6 Oynadığım iki FPS oyunundan biri. FPS türünü sevmeyen biri olarak bu oyunu öneririm. Etkinlik güzel görünüyor.
Oynadığım iki FPS oyunundan biri. FPS türünü sevmeyen biri olarak bu oyunu öneririm. Etkinlik güzel görünüyor.