Baya reklamlardan görüyordum ve duş başlığı değiştirmemiz gerekince aklıma geldi. Baya ucuz ve filtreleme yaptığını iddia ediyor ama ben pek güvenmiyorum. Sizce nasıl?
Bayağı reklamlardan görüyordum ve duş başlığı değiştirmemiz gerekince aklıma geldi. Bayağı ucuz ve filtreleme yaptığını iddia ediyor ama ben pek güvenmiyorum. Sizce nasıl?
Deneyebilirsin, bir zurna dürüm parası falan. Muhtemelen çinko karbon bir duş başlığı ve hortum zamazingosu almaya kalksan benzer fiyat çekecekler. İşlevsiz bir ürünse filtresini çıkartıp öyle kullanırsın zaten. Alırsanız geri dönüş yaparsınız. Güzelse bende alabilirim, evdeki başlık paslanmaya başladı.
Bir de dikkatimi çekti sitede en altta olan yorumlar kısmı net kolpa. 14 yorumdan 13'ü aynı gün tarihli ve ürünü övüyor. Biraz acemilik olmuş.
Suda ne ağır metali veya kimyasalı var da onu filtreleyecek? Klor mu yoksa mikro gram seviyesinde olan metalleri mi? Tamamen ticari bir manipülasyon. Evet sert suları filtreleyebilir ve yumuşak hale getirebilir lakin o kuş kadar filtreden geçecek su o filtrelerin ömrünü zaten 3-4 kullanımda tüketir kalanında ise placebo olur.