Hyper Cloud III vs Razer BlackShark V2

Balitorius

Uzman
Yeni bir kulaklık almak istiyorum. Herkes bu iki kulaklığa iyi diyor, ancak ben hangisini alacağıma karar veremedim. Çok fazla müzik dinlerim, ve ayrıca genelde oyun da oynarım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Ben Cloud 3 tercih ettim. İlk başta War Thunder oynarken ses kasamadim fakat sonradan alışınca mükemmel hissettirmeye basladi. Ek olarak DTS:X uygulamasını indirirsen lisans sağlıyor sana, bu da mükemmel bir arti.

Ben Cloud 3 tercih ettim. İlk başta War Thunder oynarken ses kasamadim fakat sonradan alışınca mükemmel hissettirmeye basladi. Ek olarak DTS:X uygulamasını indirirsen lisans sağlıyor sana, bu da mükemmel bir arti.
Kaç aydır yada yıldır kullanıyorsunuz peki?

Yeni bir kulaklık almak istiyorum. Herkes bu iki kulaklığa iyi diyor, ancak ben hangisini alacağıma karar veremedim. Çok fazla müzik dinlerim, ve ayrıca genelde oyun da oynarım. Yardımcı olursanız sevinirim.

BlackShark'ta ses kartı bulunmuyor. Bulunan modeli ise bence fiyatını hak etmiyor. Bence Cloud III kendi fiyat bandında en iyi secenek ama müzikte dinlerim demişsin. Bildiğim kadarıyla müzik performansı o kadarda iyi değil.

Bütçe nedir?

HyperX kulaklıkları oldum olası sevmedim, sevmeyi de düşünmüyorum. Sadece kutunun üstündeki rakamları değiştirerek adamlar 14 senedir aynı kulaklığı millete satıyor. Yayıncılar güzel şişirdi maşallahı var. Cloud II Wireless deneyimim olmuştu, belki Cloud II'den değişir yönü vardır diye hevesle almıştım ama almakla satmam bir oldu. Çok fazla kulaklık kullanan, sürekli değiştiren insanların çoğu da sevmez HyperX kulaklıkları. Ha Unlost sever, satılan her Cloud 2 başına aldığı parayı merak ediyorum.

Fiyatına göre iyi bir kulaklik oldugu kesin hocam. 2600 civarına aldim, ayni fiyata V2X falan var. Ben reklamlardan değil önerilerden kaynaklı aldim. Bu arada bu dediginiz bize özel değil. Butun Avrupalı ve ABD'li R6 yayıncılarında Cloud goruyorum surekli.

Birisi de çıkıp bana E-Sporcular kullanıyor demişti. Ya kardeşim, o adamın ses kasmak için kulaklığa ihtiyacı yok ki. Koklayarak oynuyor adamlar oyunu.

Reklamı iyi yapılmış, fiyatı uygun sanılan takoz bana göre. Ölsem eve sokmam.

Reklamı iyi yapıldığı için balon bir urun olmuyor. Malzeme kalitesi gercekten güzel. Sürücüleri de güzel. 3500 TL ve uzerinde alınabilecek bir urun değil ama 2500 civarına bence bedava. Arctis 9 kullandım, urun prototip gibiydi resmen kronik sorunu bitmiyordu.

2.500-2600TL'ye kafada hissedilmeyen, yaglanma ve terleme yapmayan, ses kartıyla gelen, mikrofonu Cloud 3 seviyesinde olan ve genel olarak sade görünen ışıksız bir urun onerir misiniz? Cloud 3 rakibi varsa bu şartlarda, o zaman Cloud aldığıma pişman olurum. 3000 TL daha koyup şunu alin derseniz olay değişir ama

3000'e kadar çıkabilirim. Ayrıca Laptop kullanıyorum o yüzden ses kartı önemli değil.

Pekala sizin bir kulaklık öneriniz var mı? Hem oyun hem müzik için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…