Elimde hem 13 var hem 13t fakat okuduğum bir haberde 13t listede yokken 12t bile var. 13t yazmayı mı unutmuşlar yoksa özellikle mi gelmeyecek? Ayrıca gelirse de bu cihazlara anında gelir mi yoksa 14 gibi üst cihazlardan sonra mı gelir?
Başarılı bir şeyin kopyalanması neden bu kadar batıyor anlamıyorum. Sonuç olarak ilk moden akıllı telefon da IPhone'du bu durumda şu anki her telefon onun kopyası diye kötülüyor muyuz? Ya da Legion GO'nun yaptığı magnetik joyconlar konuşulmazken Switch 2 birebir aynı özellikteki joyconlar (mouse özelliği dahil) bulunurken neden ilk kez yapılmış gibi konuşuldu? Başarılı bir kopya olmak kötü değildir.
Başarılı bir şeyin kopyalanması neden bu kadar batıyor anlamıyorum. Sonuç olarak ilk moden akıllı telefon da IPhone'du bu durumda şu anki her telefon onun kopyası diye kötülüyor muyuz? Ya da Legion GO'nun yaptığı magnetik joyconlar konuşulmazken Switch 2 birebir aynı özellikteki joyconlar (mouse özelliği dahil) bulunurken neden ilk kez yapılmış gibi konuşuldu? Başarılı bir kopya olmak kötü değildir.
Xiaomi'nin çalması pek sıkıntı değil çünkü Apple'dan geçirirken daha da geliştirip işlevsel hale getirip te geçiriyor adamlar. Ama Infinix, Oppo gibi şirketler geçiriyorlar hem kaliteli değil hem de yenilik yok.
Xiaomi çin menşeili. Tam olarak Apple'ın rakibi. Rakibini kopyalaması -ki kimsenin inkar edeceğini sanmıyorum adamlar bayağı kopyalamışlar yani. Salondaki insanların yarısı "bu ne la Apple'ın aynısı olmuş bu" demişlerdir.- çok saçma. Ondan iyisini geliştirmesi lazım sonuçta rakipler. Mesela Samsung Apple'a karşı güzel bir rakip. Apple'dan çok farklı bir arayüzü var ve adamların telefonları apple'dan acayip farklı. Xiaomi'nin bu yeni arayüzü bana "biz asla Apple kadar olamıyoruz, bari arayüzünü kopyalayalım dedik" demişler gibi bir hava veriyor.