Hypervisor güvenilir mi?

Winner 33

Üstün
FM 26 ve AC 4 Resync oynamak istiyorum. Param yetmiyor maalesef. Kırmayı başaramamışlar. Hypervisor ile oynasam sorun olur mu?

Yani, guvenilirlige cok dikkat eden ve onem veren biriyseniz guvenilir sayilmaz. Kernel levelden bile daha ustun bir yetkiye sahip oluyor sistemde. Eger bunun yapimcilarina sisteminizi emanet edecekseniz, karar ve sorumluluk sizin. Hicbir sorun yasanmayacagini hic kimse garanti edemez.

Evet, hatta Kaspersky Plus kullanıyorum.

Bu işin iki yanı var.

İçini rahatlatacak şey, bu hypervisor sürümleri tamamen açık kaynak şekilde yapılıyor ve bilinen korsan içerik forumlarında paylaşılıyor. Bu konuda hypervisor hazırlayan kişiler tarafından bir sıkıntı yaşamazsın.

AMA

Hypervisor işletim sisteminin de öncesinde çalışan çok yüksek yetkili yazılımlardır. Ben şahsen tercih etmiyorum. Ama ben aynı şekilde Vanguard da ring 0'da çalıştığı için yüklemiyorum.

Özetle Valorant vs. gibi ring 0 anti-cheat kullanan uygulamaları zaten yüklüyorsan muhtemelen senin için bir şey değişmez. Yok ben bu konularda hassasım diyorsan yükleme.

@Winner, klasik crack'ten koruyabilir. Ama %100 degil. Hicbir antivirus %100 tespit ve koruma oranina sahip olamaz. Zaten hicbirisi de boyle bir sey yapacagini iddia etmez. Obfuscation, FUD Crypter gibi yontemlerle Antivirusler de bypass edilebilir. Yani, tamamen ise yaramaz degil antivirus fakat %100 her seyi de tespit edemez.

Antivirusler siber guvenlik katmanlarindan biridir, guvenligin tamami degildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…