Hypervisör nedir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan GodOfWar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 531
  • Etiketler Etiketler
    nedir
Hyper-V emulator, VM vs. kurmak için olan bir ayar. Senin şifreni çekmek için buna ihtiyacı yok. Tüm crack uygulamaları Defender'ı kapattırıyor zaten. Hyper-V ile alakası ne bunun onu anlamadım?

Hayır tüm crack uygulamaları AV kapattırmıyor. Güvenli yerlerden Torrent oyun indirdiğiniz sürece böyle bir şey olmuyor. Çok uzun zamandır Torrent oyun oynuyorum ve AV yi 1-2 kere kapatmışımdır oda Defender'in crack dosyasını engellemsiyle alakalı, yine virüs gibi bir olay olmadı yani.

Ayrıca oyuna giriş yaptığınızda tamamen BIOS ayarını otomatik olarak ayarlıyor.
Öyle bir şey yok.

Tahmin edeyim kanıtın var mı? Yok.

Zaten AI'da sana 'kardeşim hemen korsan yazılım indir, çok güvenli' diyecekti zaten.

Ayrıca yeni Hypervisör'lerde tüm güvenlik özelliklerini kapatmana gerek yok. Sadece sürücü imzası doğrulama, VBS ve Core isolation'ı kapatıyorsun, zaten Core isolation çoğu kişide otomatik kapalı.

Kullanmadan çok eminmiş gibi postlar atmayın. Ben de kullanmadım, önermiyorum o ayrı.

Hypervisor torrent grubuysa niye AI'a hyper-v'yi açıklattığın görseli ekletiyorsun o zaman? Oluşturduğun konunun anlam bütünlüğünü kendin bozmuşsun.

Kanıta gerek yok, yorumları okuyun ne demek istediğimi anlarsın. Birçok kullanıcı sorun yaşamış. Yabancı forum sitelerinde bunlarla ilgili bir ton bilgi var.

Hypervisor Torrent grubuysa niye AI'a Hyper-V'yi açıklattığın görseli ekletiyorsun o zaman? Oluşturduğun konunun anlam bütünlüğünü kendin bozmuşsun.

Neyse hocam konu yeterince dağıldı. Siz nasıl anlamak istiyorsanız anlayın. İyi Sosyaller.

Kanıta gerek yok, yorumları okuyun ne demek istediğimi anlarsın. Birçok kullanıcı sorun yaşamış. Yabancı forum sitelerinde bunlarla ilgili bir ton bilgi var.
Ne sorunu yaşamış mavi ekran mı? Kanıta gerek yoksa neden çok eminmiş gibi böyle bir post atıyorsun? Sorun yaşayan insanların önceden ne indirdiğini, doğru şeyi indirip indirmediğini, bilgisayarında hali hazırda önceden virüs olup olmadığını test edip onayladın sanırım.

Hocam en fazla sadece oyunun kurulu olduğu klasörü exclude etmek istenir, genel sistemde her zaman AV real-time çalıştırıyorlar, dediğinizde haklısınız.

Hocam araştırma yapmayı bilmiyorsunuz sanırım. Bir ton Torrent sitesi var örnek söyleyeyim skidrow Reloaded veya 1337X. Buralara zaten bu grup oyunları ekliyor. Ayrıca bir ton sorun yaşayan kullanıcı var. Kafama göre bu konuyu açmadım yani. Biraz yorumları araştırırsanız ne demek istediğimi anlarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…