HyperX Cloud 2 için FiiO Jade Audio JA11 alınır mı?

Yurt disi fiyatina gore cok pahali bir model. Buna bakmani oneririm.

Peki mikrofon performansında bir problem yaşar mıyım daha mı olumlu olur? Sorun yaşatmazsa uyguna düşmek çok daha iyi olur.

Ayrıca bir sorum daha var. Kulaklığın kablosu bayağı kısa kalıyor ses kartını çıkarınca, uzatmak için bir kablo kullansam 3.5mm giriş çıkışlı bu performansa etki eder mi?

Peki mikrofon performansında bir problem yaşar mıyım daha mı olumlu olur? Sorun yaşatmazsa uyguna düşmek çok daha iyi olur.
Mikrofon konusunda bilgim yok. Fakat bu DAC JA11'den daha pahali yurt disinda. Burada ise tam tersi daha ucuz. Ayrica Kiwi Ears'da DAC konusunda iyidir. Zaten Allegro Mini daha gelismis bir DAC. Sorun olacagini zannetmiyorum.

Ayrıca bir sorum daha var. Kulaklığın kablosu bayağı kısa kalıyor ses kartını çıkarınca, uzatmak için bir kablo kullansam 3.5mm giriş çıkışlı bu performansa etki eder mi?
Hayir, etki etmez. Herkes oyle kullaniyor zaten. Amazon'da satilan VegGieg marka uzatici kabloyu alabilirsin.

Hayir, etki etmez. Herkes oyle kullaniyor zaten. Amazon'da satilan veggieg marka uzatici kabloyu alabilirsin.

Anladım. Ama Gemini'ye sorduğumda kiwi 3 boğum desteklediği için (C2 4 boğumluymuş)yalnızca kulaklığım çalışır mikrofondan ses alamaz mışım.

C2'nin DAC'ı bozuk değilse bir performans artışı yaşamayacaksın.

Emin misin hocam? Bozuk değil ama donanım özellikleri giriş seviyeymiş deniyor.

Emin misin hocam? Bozuk değil ama donanım özellikleri giriş seviyeymiş deniyor.
Kendi varsayılan DAC'i kulaklık için üretilmiş ve kulaklığın tüm potansiyelini çıkarabildiği bir DAC. Ekstra bir şey alman gereksiz. Özellikle bu giriş seviyesi ürünlerle hiçbir şey değişmez. Belki bazı DAC'lar ses karakteristiğini değiştirebiliyor, o açıdan değişiklik olur ama sahne genişliği, ses berraklığı ya da ses yüksekliğin artmaz.

Anladım. Ama Gemini'ye sorduğumda kiwi 3 boğum desteklediği için (C2 4 boğumluymuş)yalnızca kulaklığım çalışır mikrofondan ses alamaz mışım.
Dedigim gibi mikrofon konusunda kesin olarak emin degilim. Mikrofon ayirici bir kablo alirsan sorun yasamazsin ama.

Evet buna katiliyorum. Bence konu sahibi DAC upgrade yapmak yerine DAC'a verecegi paraya IEM alsa daha fark edilebilir bir gelisme yasar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…