HyperX Cloud 3 alınır mı?

Beroti

Çalışkan
MediaMarkt'ta 2899 TL ve puan ile 2000 TL üzeri 200 TL kupon ile 2699 TL'ye alabiliyorum. Kulaklıkta önemli olan temiz ve net ses vermesi. Tizi çok fazla, bası hiç yok demek istemiyorum. Biraz araştırdım; iyi diyen kadar gömen de var, emin olamadım. Günlük kullanım için alıyorum, dizi, müzik vs. ara sıra da oyun oynuyorum. Profesyonel değilim ama en azından seslerin nereden geldiğini net bir şekilde duymak isterim. Bu kulaklık alınır mı? Ayrıca Victus 16-R0028NT (7P6L2EA) model laptop kullanıyorum jak girişi veya kutusundan çıkan USB dönüştürücü ile kullanacağım.

MediaMarkt'ta 2899 TL ve puan ile 2000 TL üzeri 200 TL kupon ile 2699 TL'ye alabiliyorum. Kulaklıkta önemli olan temiz ve net ses vermesi. Tizi çok fazla, bası hiç yok demek istemiyorum. Biraz araştırdım; iyi diyen kadar gömen de var, emin olamadım. Günlük kullanım için alıyorum, dizi, müzik vs. ara sıra da oyun oynuyorum. Profesyonel değilim ama en azından seslerin nereden geldiğini net bir şekilde duymak isterim. Bu kulaklık alınır mı? Ayrıca Victus 16-R0028NT (7P6L2EA) model laptop kullanıyorum jak girişi veya kutusundan çıkan USB dönüştürücü ile kullanacağım.
Hocam kullanıyorum, performans olarak yer belirleme konusunda çok iyi. Dizi izlerken sesleri net bir şekilde duyuyorsun müzik konusunda çok hafif bass vuruyor onun dışında mid tiz ağırlıklı asla üzmez sesi çok iyi.

Alınır, eğer amacın sadece ses kalitesi ise IEM bakabilirsiniz.

Dizi izlerken sesleri net bir şekilde duyuyorsun müzik konusunda çok hafif bass vuruyor onun dışında mid tiz ağırlıklı asla üzmez sesi çok iyi.
Bence basların bu denli doğal olması yön hissiyatını artıyor. Tabii bazı müzik türleri için eksi sayılabilir.

Bence basların bu denli doğal olması yön hissiyatını artıyor. Tabii bazı müzik türleri için eksi sayılabilir.

Yön belirleme olarak gerçekten acayip bir şey. DTS özelliği gereksiz ama stereo performansı derler ya hani omzundan mermi geçse anlarsın diye aynısı işte.

Alınır, eğer amacın sadece ses kalitesi ise IEM bakabilirsiniz.

Kulak içi takamıyorum maalesef o yüzden Kulak üstü bakıyorum.

Yön belirleme olarak gerçekten acayip bir şey. DTS özelliği gereksiz ama stereo performansı derler ya hani omzundan mermi geçse anlarsın diye aynısı işte.
peki hocam 64 ohm empedans olduğu için jak beslemesi biraz zor gibi, kendi içinden çıkan usb dönüştürücü yeterli olur mu?

Kulak içi takamıyorum maalesef o yüzden Kulak üstü bakıyorum.

Peki hocam 64 ohm empedans olduğu için jak beslemesi biraz zor gibi, kendi içinden çıkan USB dönüştürücü yeterli olur mu?

Kendi içinden çıkan USB dönüştürücü ayrı bir seviyeye taşıyor düz jaka göre yeterli olur.

Kampanyaya mı girdi bu ürün ben bir iki gün önce 3800 liradan sipariş verdim :D Hatta onun öncesinde 3100 lira civarıydı dolar yükseldiği için baktım heryerde 3800 lira olmuştu. 3100 liralık ürünü 3800 yaptılar şimdi 2800 yaptılar kampanya gibi gösterip ufak bir indirim gibi sanki.

Benim arkadaş Cloud 2 kullanıyordu sesleri benden iyi kasıyordu bende 3 sipariş ettim ama umarım tatmin eder.

Ya birkaç video izledim herkes aynı şeyi diyor seslerin yönlerini anlaşılmıyor diyorlar, örneğin mermi misilledi yönünü anlayamıyorsun gibi bir şeyler diyor herkes. Çoğu inceleme aynı şeye değinince bir tık çekindim açıkçası. Sen kullanıyorsun tecrübelerini biraz aktarma şansın var mı? Sipariş geçeceğim senin açıklamana göre teşekkür ederim şimdiden.

Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt