Bir kullanıcı şu şekilde yorum yapmış Cloud 3 için.
'Cloud 3'te çıkan yeni sorunlara bakarsak şu an alinmaz. Dip ses, cızırtılıki mikrofon, robotik ses gibi bircok sorun cikmaya basladi. Forumda biraz dolasirsaniz gorursunuz zaten her gün 1 2 tane bu sikayetlerden konu aciliyor. Fifine H6 almaniz cok daha iyi olur.'
Yeşil sitede gördüğünüz o kişi kullanıcı değil. Gördüğü konulara göre konuşuyor. Orada da dediğim gibi özellikle FPS oyunları oynuyorsanız alabilirsiniz. Sorun çıkarsa iade edersiniz.
Yeşil sitede gördüğünüz o kişi kullanıcı değil. Gördüğü konulara göre konuşuyor. Orada da dediğim gibi özellikle FPS oyunları oynuyorsanız alabilirsiniz. Sorun çıkarsa iade edersiniz.
Evet. Dip ses tamamen sıfır, mikrofon cok temiz hatta yarı profesyonel podcast bile kaydedilir, robotik ses falan da yok. EQ ayarlarından da istenildiği gibi ayar yapılıyor. DTS'nin kendi uygulaması da ses çıkışı Cloud 3 oldugu sürece lisans sağlıyor ve bu da bence guzel bir arti. DTS uygulaması üzerinden çalışan DTS:X gerçekten kaliteli bir ses sunuyorken HyperX üzerinden çalışan berbat oluyor. O sebepten HyperX NGENUITY'i sadece EQ için kullanmak, güncelleştirme icin kullanmak en iyisi olur.
Bir kullanıcı şu şekilde yorum yapmış Cloud 3 için
'Cloud 3'te çıkan yeni sorunlara bakarsak su an alinmaz. Dip ses, cızırtılı ki mikrofon, robotik ses gibi birçok sorun cikmaya basladi. Forumda biraz dolasirsaniz gorursunuz zaten her gun 1 2 tane bu sikayetlerden konu aciliyor. Fifine H6 almaniz cok daha iyi olur.'
Hayır, Cloud 3 daha mantıklı. Cloud 3'ün en son Wireless modeli hakkında bazı sorunların oluştuğu söyleniyordu. Kablolu olanda herhangi bir problem yok. Ben aktif kullanıcısıyım ve bu sorunların 1 tanesi bile yok. @DarthGorsoy hocam da geçenlerde almıştı ve o da aynı şekilde sorun yaşamıyormuş.
Alınmaz. 3 tane siparis verdim, 1 tanesinde mikrofon bozuk geldi, olabilir dedim ama zaten ses kalitesi kötüydü. Genel anlamda çok kötü EQ ayarı yaptım seviye atladı evet ama neden yapayim ki? 2. Cloud 2 kulaklığım fazlasıyla iyi, eski model kaldı artık sadece o yüzden değiştirmek istiyorum ve marka el değiştirmeden önceki ürünleri daha iyiyid.
Ses kalitesi kötü veya boğuk diyenler bu fiyata jak girişli v2X kulaklığa bakabilirler, genelde bütçesi olmayan kişiler bu kulaklıgı alıyor ve gayet memnun kisiler tanıyorum. Ayrıca ürün bozuk cıkınca HyperX uzerınden RMA actıgınızda 2 gunde kapınıza yeni kulaklık geliyor bu kadar gommeye gerek yok hiçbir sorun ile karsilasmadim.
Ses kalitesi kötü veya boğuk diyenler bu fiyata jak girişli v2X kulaklığa bakabilirler, genelde bütçesi olmayan kişiler bu kulaklıgı alıyor ve gayet memnun kisiler tanıyorum. Ayrıca ürün bozuk cıkınca HyperX uzerınden RMA actıgınızda 2 gunde kapınıza yeni kulaklık geliyor bu kadar gommeye gerek yok hiçbir sorun ile karsilasmadim.
Katiliyorum. Bir urun bozuk gelebilir ama önemli olan üreticinin destegi. Örneğin Dell'den aldığım monitörde olu piksel çıkınca (ekranda bile gorunmeyen) 2 defa monitor gönderdiler. Okuduğum kadarıyla HyperX sorunlu urunleri hızlıca değiştiriyormus. Dünyanın en iyi kulaklığı olsun ama Türk saticilarla uğraşmak zorunda kalacaksam almam bile. Direkt markayla muhatap olmak en iyisi.
Ürün bozuk gelebilir zaten bu çok doğal, bu her alanda olabilir bir şey. Ürün olmamış, cloud 2 ile birlikte kullandınız mı hiç merak ediyorum farkını görmeniz için.
Ürün bozuk gelebilir zaten bu çok doğal, bu her alanda olabilir bir şey. Ürün olmamış, cloud 2 ile birlikte kullandınız mı hiç merak ediyorum farkını görmeniz için.
Cloud 3 alana kadar hayatımda Cloud ürünü kullanmadım. Güncel olarak alınır mı sorusu soranlar kullanmamış oluyor (genellikle) ama konu sahibi arkadas halihazırda Cloud 2 kullanıyormuş. Eger kulaklik cok eskidiyse, her yeri soyulup da kirildiysa falan alinabilir cunku benzer olarak iyi bir fiyata başka alternatif yok. Gidip tekrar 2 alınmaz, cok pahalı.
Cloud 3 alana kadar hayatımda Cloud ürünü kullanmadım. Güncel olarak alınır mı sorusu soranlar kullanmamış oluyor (genellikle) ama konu sahibi arkadas halihazırda Cloud 2 kullanıyormuş. Eger kulaklik cok eskidiyse, her yeri soyulup da kirildiysa falan alinabilir cunku benzer olarak iyi bir fiyata başka alternatif yok. Gidip tekrar 2 alınmaz, cok pahalı.
Doğru, çünkü 2 karaborsa oldu, normalde ses kartıından dolayı 3 bin civarıydı. Şu anda amazon'da bir satıcı 2999'a satıyor. Dediğin gibi Cloud ürünü kullanmamış olanlar beğeniyor.
Doğru, çünkü 2 karaborsa oldu, normalde ses kartıından dolayı 3 bin civarıydı. Şu anda amazon'da bir satıcı 2999'a satıyor. Dediğin gibi Cloud ürünü kullanmamış olanlar beğeniyor.
Eğer Cloud 2 dedikleri gibi daha iyiyse ve kullanmış olsaydim, bunu bilerek de karar verseydim yine 3'e geçerdim. Yine iki senaryoda da Cloud 2-vari bir kulaklığa geçilecekse 3. nesli en mantıklı tercih.