HyperX Cloud 3 alınır mı?

HateME

Uzman
Arkadaşlar daha önce Nova 3 kullanıyordum onu bir arkadaşıma hediye verdim G PRO X geçtim ve inanılmaz kafaya baskı yapıyordu özellikle kulaklarımı ağrıtıyordu uzun kullanında ama Nova 3E göre ses konusunda çok daha başarılıydı. Cloud 3 almayı düşünüyorum daha rahat eder miyim? Konfor benim için 1 tık daha ön planda.
Ses kalitesi nasıldır?

Cloud 3 kafaya baskı asla yapmıyor, asiri hafif ve rahat. Kafa konforu oldukça yüksek. DTS:X lisanslı oldugu icin, aktif oldugu sürece ses kalitesi de yüksek.

Alınır, aylardır hiç rahatsız etmedi çok memnunum.

Teşekkür ederim sipariş geçelim bakalım

Cloud 3 kafaya baskı asla yapmıyor, aşırı hafif ve rahat. Kafa konforu oldukça yüksek. DTS: X lisanslı oldugu icin, aktif oldugu sürece ses kalitesi de yüksek.

Hocam Pad'in deri olması yaz aylarında rahatsız edici oluyor mu? Bende Fusion 2 300 kulaklığımdan geçmeyi düşünüyorum.

Güncel yorum nedir arkadaşlar FPS oyunları için alacağım ses kasılıyor mu güzel

Güncel yorum nedir arkadaşlar FPS oyunları için alacağım ses kasılıyor mu güzel.

Başarılı ben genelde PUBG ve CS2 oynuyorum çok net alıyorum sesleri güzel bir EQ ayarıyla canavar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…