Hasanxcd Uzman Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 404 Çözümler 1 Beğeniler 158 22 Ocak 2026 #1 Yanlışlıkla metalik kısmını yamulttum, öyle çok bir yamulma yok. Garantiye versem değiştirirler mi? Bir de garantisine nereden başvuracağım.
Yanlışlıkla metalik kısmını yamulttum, öyle çok bir yamulma yok. Garantiye versem değiştirirler mi? Bir de garantisine nereden başvuracağım.
Tahir.bin Uzman Katılım 1 Haziran 2024 Mesajlar 849 Çözümler 1 Beğeniler 565 Yer Kayseri 22 Ocak 2026 #2 Fotoğraf atar mısın?
KS KS Hasanxcd Uzman Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 404 Çözümler 1 Beğeniler 158 22 Ocak 2026 #3 Tahir.bin dedi: Fotoğraf atar mısın? Genişletmek için tıkla... Atıyorum. Böyle. O kısım çok sıkıntı değil de orantısızlık var. Dosya Ekleri 1769111390981.webp 562,1 KB · Görüntüleme: 52 1769111508190.webp 944,9 KB · Görüntüleme: 50
Tahir.bin dedi: Fotoğraf atar mısın? Genişletmek için tıkla... Atıyorum. Böyle. O kısım çok sıkıntı değil de orantısızlık var.
Tahir.bin Uzman Katılım 1 Haziran 2024 Mesajlar 849 Çözümler 1 Beğeniler 565 Yer Kayseri 22 Ocak 2026 #4 Kullanırken sorun yaratmıyorsa problem teşkil etmez. garantide öyle değişim zannetmiyorum ,kullanıcı hatası olduğu için Hasanxcd dedi: Atıyorum. Böyle. O kısım çok sıkıntı değil de orantısızlık var. Genişletmek için tıkla... Nasıl yaptınızı sorabilir miyim?
Kullanırken sorun yaratmıyorsa problem teşkil etmez. garantide öyle değişim zannetmiyorum ,kullanıcı hatası olduğu için Hasanxcd dedi: Atıyorum. Böyle. O kısım çok sıkıntı değil de orantısızlık var. Genişletmek için tıkla... Nasıl yaptınızı sorabilir miyim?
KS KS Hasanxcd Uzman Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 404 Çözümler 1 Beğeniler 158 22 Ocak 2026 #5 Tahir.bin dedi: Kullanırken sorun yaratmıyorsa problem teşkil etmez. Garantide öyle değişim zannetmiyorum, kullanıcı hatası olduğu için. Nasıl yaptınızı sorabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Yanlışlıkla üstüne oturma durumu oldu. Ya HP müşteri memnuniyetini önemsediği için başvurayım dedim. Nereden başvuracağım bulamadım. Bir de sadece o değil bundan önce bazen sağ taraftan az ses geliyor. Son düzenleme: 22 Ocak 2026
Tahir.bin dedi: Kullanırken sorun yaratmıyorsa problem teşkil etmez. Garantide öyle değişim zannetmiyorum, kullanıcı hatası olduğu için. Nasıl yaptınızı sorabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Yanlışlıkla üstüne oturma durumu oldu. Ya HP müşteri memnuniyetini önemsediği için başvurayım dedim. Nereden başvuracağım bulamadım. Bir de sadece o değil bundan önce bazen sağ taraftan az ses geliyor.
michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.073 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.371 Yer İstanbul 22 Ocak 2026 #6 Hasanxcd dedi: Yanlışlıkla üstüne oturma durumu oldu. Ya HP müşteri memnuniyetini önemsediği için başvurayım dedim. Nereden başvuracağım bulamadım. Bir de sadece o değil bundan önce bazen sağ taraftan az ses geliyor. Genişletmek için tıkla... HyperX'in teknik servisi yok. En fazla RMA desteği sağlar, fakat bu soruna sağlarlar mı bilemem, yine de deneyin. Müşteri desteği Ürün sorun giderme, teknik destek veya garanti talepleri için HyperX müşteri desteğiyle iletişime geçin. row.hyperx.com
Hasanxcd dedi: Yanlışlıkla üstüne oturma durumu oldu. Ya HP müşteri memnuniyetini önemsediği için başvurayım dedim. Nereden başvuracağım bulamadım. Bir de sadece o değil bundan önce bazen sağ taraftan az ses geliyor. Genişletmek için tıkla... HyperX'in teknik servisi yok. En fazla RMA desteği sağlar, fakat bu soruna sağlarlar mı bilemem, yine de deneyin. Müşteri desteği Ürün sorun giderme, teknik destek veya garanti talepleri için HyperX müşteri desteğiyle iletişime geçin. row.hyperx.com
KS KS Hasanxcd Uzman Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 404 Çözümler 1 Beğeniler 158 22 Ocak 2026 #7 michaelscofield dedi: HyperX'in teknik servisi yok. En fazla RMA desteği sağlar, fakat bu soruna sağlarlar mı bilemem, yine de deneyin. Müşteri desteği Ürün sorun giderme, teknik destek veya garanti talepleri için HyperX müşteri desteğiyle iletişime geçin. row.hyperx.com Genişletmek için tıkla... Hocam bu saatlerde bakmıyorlarmış.
michaelscofield dedi: HyperX'in teknik servisi yok. En fazla RMA desteği sağlar, fakat bu soruna sağlarlar mı bilemem, yine de deneyin. Müşteri desteği Ürün sorun giderme, teknik destek veya garanti talepleri için HyperX müşteri desteğiyle iletişime geçin. row.hyperx.com Genişletmek için tıkla... Hocam bu saatlerde bakmıyorlarmış.
michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.073 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.371 Yer İstanbul 22 Ocak 2026 #8 Hasanxcd dedi: Hocam bu saatlerde bakmıyorlarmış. Genişletmek için tıkla... Yarın yazarsınız o zaman.
Hasanxcd dedi: Hocam bu saatlerde bakmıyorlarmış. Genişletmek için tıkla... Yarın yazarsınız o zaman.
KS KS Hasanxcd Uzman Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 404 Çözümler 1 Beğeniler 158 24 Ocak 2026 #9 Kabul ettiler.