HyperX Cloud 3 S Wireless vs ASUS ROG Pelta

Bütçe
6.000 TL

aaberatmis

Çalışkan
Dostlar, 6.000 TL bir bütçem var. Mimarlık okuyorum ve uzun süre bilgisayar başında kalıyorum. Bana rahat ve başarılı ses kalitesi olan bir kablosuz kulaklık lazım. Oyun da oynuyorum tabii. Bu iki kulaklık arasında kaldım. Sizin öneriniz nedir?

Cashback varsa ROG Pelta alabilirsiniz ama Cloud 3 S de güzel kulaklıktır. Ağırlıklı olarak FPS oyunları oynuyorsanız Cloud 3 S o konuda bir tık daha öndedir diyebiliriz galiba. Sizin yerinizde olsam ROG Pelta alırdım. Cashback kısmını araştırın lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cloud III S alınabilir, kalan bütçe ile kumaş pad alırsınız veya destekten talep edersiniz on numara olur.

Cashback'tan kastını anlamadım dostum. FPS oyunu oynarım ama fazla oynamam. Daha çok müzik dinlerken model ve proje yapıyorum.

Cashback'tan kastını anlamadım dostum. FPS oyunu oynarım ama fazla oynamam. Daha çok müzik dinlerken model ve proje yapıyorum.

O zaman sizin için Pelta önerebilirim. Cashback kısmına gelecek olursak ASUS ROG serisine özel Cashback kampanyası vardı galiba. Bir araştırın derim. Hâlen geçerliliği varsa Pelta'yı ucuza getirirsiniz.

O zaman sizin için Pelta önerebilirim. Cashback kısmına gelecek olursak ASUS ROG serisine özel Cashback kampanyası vardı galiba. Bir araştırın derim. Hâlen geçerliliği varsa Pelta'yı ucuza getirirsiniz.
Geçerli.

@aaberatmis, MediaMarkt geçerli değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…