HyperX Cloud 3 S Wireless vs ASUS ROG Pelta

Bütçe
6.000 TL
Bunun geçerli olduğunu nereden anladık? Medimarkt'ta zaten daha ucuz değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
@aaberatmis, 2036 TL cashback ile bu daha uygun, cashback ile uğraşmam dersen MediaMarkt fiyatı oldukça uygun, farklı cashback kampanyasına katılanların geç yattığına dair şikayetleri var, bu söylediklerime göre tercih edebilirsin.

700 TL için galiba uğraşmaya değmez. Pazarama'da güvenilirse eğer (hiç alışveriş yapmadım) oradan almak daha makul.

Cloud 3 S all day

Rekabetçi oyun ve müzikte daha iyi. Pelta'nın daha iyi olduğu şey mikrofon + simultaneous bağlantı. Bunlar sesten daha önemliyse Pelta alınabilir.

ROG Pelta alırdım.

Cloud 3 S all day

Rekabetçi oyun ve müzikte daha iyi. Pelta'nın daha iyi olduğu şey mikrofon + simultaneous bağlantı. Bunlar sesten daha önemliyse Pelta alınabilir.

Rahatlık olarak Pelta daha rahat diyorlar doğru mudur?

Rahatlık olarak Pelta daha rahat diyorlar doğru mudur?
XTE deri pad var diye öyle diyorlar. Kişisel hijyene dikkat ediyorsan, yaz günü de klimalı ortamdaysan deri pad'in eksisi kalmıyor. Ben 1 yıldır kullanıyorum, pad'lerim kirlenmedi bile. Onun dışında clamp force vs. zaten çok iyi, ağırlığını da hissettirmiyor.

Vallahi malzeme kalitesinden ziyade rahatlığı ve ses kalitesi önemli. Cloud 3'le Pelta arasında bu yüzden kararsızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…