HyperX Cloud 3 vs HyperX Cloud 2 vs Logitech G PRO X

Mavz 2K

Başarılı
İyi sosyaller, kulaklığa ihtiyacım var. FPS hikayeli oyun oynarım her tür genel olarak. En önemli önceliklerim mikrofon ve rahatlık çünkü FPS oyunlarında R6 da bile eski kulaklığımla ses kasabiliyordum üstelik artık çok ciddi FPS oyun oynamıyorum. Müzik de çok dinlerim (Spotify da 60bin dakika var tahminimce çoktur.)Genel olarak bu kriterlerim var ve yurt dışında yaşadığım icin zaten çok çeşit yok bu 3'ünden birisini alacağım.

Cloud 3 kullanıyorum oyun performansı çok iyi ve rahat, sadece yaz olduğu için terletiyor. Müzik konusunda ise ortalama diye bilirim pek iyi değil ama uygulamasından yaptınız bazı eq ayarları sayesinde okey duruma geliyor.

2021'in sonlarından beri G Pro X kullanıyorum. Bu kulaklığın en güzel tarafı kesinlikle malzemesi. Çok tok, çok kaliteli hissettiriyor, kolay kolay bir şey olmuyor. Rahatlık açısından da çok memnunum. Kafa ağrıtmıyor, bez padlerle kullanırsanız çok terletmiyor. Mikrofonu günlük konuşma vs. için iyi. Mükemmel mikrofonu yok ama dediğim gibi görüşmeler için fazlasıyla yeterli. Rahatlık konusunda diyebileceğim tek şey bu kulaklığı ilk kullandığınız dönemde kafaya fazla baskı yapıp ağrıtabiliyor, zamanla (birkaç hafta ya da ay) açılıyor ve bayağı güzel oluyor.

Ses olarak ise video izlemek, oyun oynamak için gayet iyi. Müzik tarafında ise tatminkar değil. Açıp müzik dinlemek için farklı kulaklıklarım var ve EQ ile oynasanız bile müzik için yeterli bir hale gelmiyor bence. Kısacası müzik için G Pro X önermem iyi değil ama rahatlık, malzeme kalitesi, yazılım desteği, sağlamlık, mikrofon ve oyun&video sesi için kısacası bilgisayarda kullanılacak bir oyuncu kulaklığı için on numara kulaklık.

Son bir eleştiri, kablosu üzerinden mikrofon kapatmaya çalışırsanız karşıya rahatsız edici ''çat'' diye bir ses gidiyor haberiniz olsun.

Teşekkürler genel olarak da olumsuz yorum görmedim sarkı ise ekstra bir detay aslında ben Logitech kadar kaliteli olmayan kulaklıkda bile denedim ve sesi yüksek olsun yeter çok üst düzey bass tizlere girmeye gerek yok

Açıkçası Cloud 2 daha iyi debiliyor ancak artık HP adı altında üretildiği için şu an iyi midir bilmiyorum Cloud 3 ise çok olumsuz yorum gördüm genel olarak insanlar Cloud2'yi daha iyi görmüş.

Şu anda aralarında çok cok az fark var yakında gidip deneyeceğim büyük ihtimalle Logitech'e diğer yakın baktığım konu da deri ped yanında kumaş vermeleri ki yazın rahatla takmamı sağlar. Ayrıyeten insanlar normal görsede sanki bir tık kulaklarım uzun acaba onun için hangisi mantıklı olur onu düşünmekteyim bir yandan da.

Logitech de bildiğim sorun sesin az gelmesi, insanlar Dolby falan kuruyorlar öyle bir sorunu var diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…