HyperX Cloud 3 vs MCHOSE X9

LoxeR 1

Başarılı
Cloud III'ümün harici ses kartı durduk yere bozuldu ve ben de garantiyle uğraşmamak için (HyperX garantisi yurtdışıymış) MCHOSE X9 sipariş ettim. Önceliklerim FPS oyunlarında güzel performans, rahatlık ve ses kalitesidir. Sizce garantiyle mi uğraşayım, siparişi iptal edip yoksa MCHOSE'u kullanayım mı? MCHOSE, saydıklarım tarafından daha güçlü mü Cloud'tan?

İkisiyle de uğraşmayın, siparişi iptal edip, harici bir ses kartı alın ve Cloud 3'ü o ses kartı ile kullanın.

Aklıma geldi zaten ama kulaklığı eğer gördüyseniz kendi kablosu aşırı kısa bir şey. Kullanamıyorum. Harici ses kartı çok uzun kendi kablosu aşırı kısa.

Garanti için konuşacağın ekip eudan ama gönderim istanbul'dan. Hyperx supportla görüş yeni dac gönderirler.

Aklıma geldi zaten ama kulaklığı eğer gördüyseniz kendi kablosu aşırı kısa bir şey. Kullanamıyorum. Harici ses kartı çok uzun kendi kablosu aşırı kısa.
X9 doğru tercih hayırlı olsun.

Bu overkill olur

Garantiyle yarın uğraşacağım. 2-3 konu okumuştum yurt dışından (emin değilim ama Hollanda olabilir) ordan 0 gönderiyorlarmış artk kullanıcı hatası vs. demezse garantiyle uğraşacağım. Aklımda wirelesse geçme fikri vardı zaten. Cloud'dan MCHOSE'a geçsem model mi düşmüş olurum yükselmiş mi? FPS oyunları ve ses kalitesi bakımından.

Hpcam diyoruz ya hollanda falan değil İstanbul'dan gönderilecek.

Cloud III s almıyorsan kulaklığını değiştirme, sidegrade yapmış olursun mchose vs ile.

Default halini beğenmezseniz EQ yaparsınız. 2000 mAh batarya, tüy gibi hafiflik ve kutu içinden soğutma jelli pedler ile geliyor olmasıyla kesinlikle yükseltmiş olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…