Cloud III'ümün harici ses kartı durduk yere bozuldu ve ben de garantiyle uğraşmamak için (HyperX garantisi yurtdışıymış) MCHOSE X9 sipariş ettim. Önceliklerim FPS oyunlarında güzel performans, rahatlık ve ses kalitesidir. Sizce garantiyle mi uğraşayım, siparişi iptal edip yoksa MCHOSE'u kullanayım mı? MCHOSE, saydıklarım tarafından daha güçlü mü Cloud'tan?
Kulaklık ve Ses Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği...
Kulaklık ve Ses Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği...
Aklıma geldi zaten ama kulaklığı eğer gördüyseniz kendi kablosu aşırı kısa bir şey. Kullanamıyorum. Harici ses kartı çok uzun kendi kablosu aşırı kısa.
Aklıma geldi zaten ama kulaklığı eğer gördüyseniz kendi kablosu aşırı kısa bir şey. Kullanamıyorum. Harici ses kartı çok uzun kendi kablosu aşırı kısa.
Garantiyle yarın uğraşacağım. 2-3 konu okumuştum yurt dışından (emin değilim ama Hollanda olabilir) ordan 0 gönderiyorlarmış artk kullanıcı hatası vs. demezse garantiyle uğraşacağım. Aklımda wirelesse geçme fikri vardı zaten. Cloud'dan MCHOSE'a geçsem model mi düşmüş olurum yükselmiş mi? FPS oyunları ve ses kalitesi bakımından.
Garantiyle yarın uğraşacağım. 2-3 konu okumuştum yurt dışından (emin değilim ama Hollanda olabilir) ordan 0 gönderiyorlarmış artk kullanıcı hatası vs. demezse garantiyle uğraşacağım. Aklımda wirelesse geçme fikri vardı zaten. Cloud'dan MCHOSE'a geçsem model mi düşmüş olurum yükselmiş mi? FPS oyunları ve ses kalitesi bakımından.
Garantiyle yarın uğraşacağım. 2-3 konu okumuştum yurt dışından (emin değilim ama Hollanda olabilir) oradan 0 gönderiyorlarmış artk kullanıcı hatası vs. demezse garantiyle uğraşacağım. Aklımda Wireless'e geçme fikri vardı zaten. Cloud'dan MCHOSE'a geçsem model mi düşmüş olurum yükselmiş mi? FPS oyunları ve ses kalitesi bakımından.
Default halini beğenmezseniz EQ yaparsınız. 2000 mAh batarya, tüy gibi hafiflik ve kutu içinden soğutma jelli pedler ile geliyor olmasıyla kesinlikle yükseltmiş olursunuz.