HyperX Cloud 3 vs Razer Kraken V3 Hypersense

Bütçe
4000
Bu iki kulaklık arasında kaldım.

Cloud 3 için seslerin boğuk geldiğini söyleyen var ve müzik kalitesi iyi değil diyorlar sadece rekabetçi oynayacaksanız alın diyorlar.
Razer tarafında ise Kraken v3'ün kronik cızırdama sorunu var diyorlar fakat Firmware Update ile düzeltildiğini söyleyenler var. Müzik performansı ve oyun performansı iyi deniliyor.

İkisi arasından hangisini tercih edeyim sizce? Mikrofon performansı önemli değil benim için önemli olan hem rekabetçi oyunlarda hem de müzik performansı önemli.

İkisini de kullandım Kraken V3 güzel, Synapse berbat o yüzden iade ettim. Cloud 3 boğuk vesaire değil tamamen net ve yön kavramı çok net. Cloud 3 müzik içinde gayet okey, dtsx+bass profilini seçtiğin zaman basslar hafif hafif vurmaya başlıyor.

Peki ya müzik performansı için hangisini, oyun performansı için hangisini önerirsiniz. Kraken V3 hypersense modelinde bass´lar için titreşim motoru var mış ekstra olarak.

Peki ya müzik performansı için hangisini, oyun performansı için hangisini önerirsiniz. Kraken V3 hypersense modelinde bass´lar için titreşim motoru var mış ekstra olarak.

Titreşim motoru bir yana saf performans olarak kesinlikle HyperX Cloud 3 çok iyi. Kraken V3 mikrofon sesi çok yetersiz ve boğuk. Titreşim olarak V3 alabilirsin fakat sen driverı kullanamadıktan sonra bir anlamı yok.

Titreşim motoru bir yana saf performans olarak kesinlikle HyperX Cloud 3 çok iyi. Kraken V3 mikrofon sesi çok yetersiz ve boğuk. Titreşim olarak V3 alabilirsin fakat sen driverı kullanamadıktan sonra bir anlamı yok.

Bende Synapse düzgün çalışıyor. Razer´ın mouse Pad'i var tabii. En kötü ilk önce Kraken V3 alırım beğenmezsem iade edip Cloud 3 alırım.

Mikrofonun önemi yok ayrıyeten Fifine a6v var bende.

Bende Synapse düzgün çalışıyor. Razer´ın mouse Pad'i var tabii. En kötü ilk önce Kraken V3 alırım beğenmezsem iade edip Cloud 3 alırım.

Mikrofonun önemi yok ayrıyeten Fifine a6v var bende.

Synapse hiçbir şey yokken düzgün çalışır normal. Kraken v3'ü bağlarken ne EQ, ne mikrofon EQ ne de üründe THX açabiliyordum hiçbiri etki etmiyor ve çalışmıyordu. Kendilerine yazdıktan sonra zibilyon tane çözüm yolu sunsalar da hiçbiri işe yaramadı. Önermiyorum. Kulaklıklar hijyen ürününe girdiği için servise gitmeden iade etmen zor.

İlk başlarda H9 düşünüyordum fakat driver´ı olmaması dezavantaj olduğu için düşünmüyorum.

Büyük ihtimal Cloud 3 alacağım. Elimde halihazırda lisanslı DTS: X var.

DTS zaten Cloud3'ün içinde otomatik olarak lisanslı geliyor o kadar övemem DTS'i oyundan oyuna değiştirmek gerek Driver'ı üzerinden de ayarlanıyor aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…