S syquee Çalışkan Katılım 15 Ocak 2025 Mesajlar 17 Beğeniler 3 7 Nisan 2025 #1 Merhaba. Kulaklık sabah elime ulaştı, açtığımda şarjı hiç yoktu. Şarja taktım 1 saattir takılı olmasina rağmen şarj olmuyor. Sorun ne sizce?
Merhaba. Kulaklık sabah elime ulaştı, açtığımda şarjı hiç yoktu. Şarja taktım 1 saattir takılı olmasina rağmen şarj olmuyor. Sorun ne sizce?
Ali Rıza Tekin Uzman Katılım 22 Eylül 2024 Mesajlar 359 Çözümler 4 Beğeniler 183 Yer Yaprak Dökümü 7 Nisan 2025 #2 İlk şarjı 5-6 saati bulabilir. Yeşil ışık sabit yanana kadar kalsın. Kasadan şarj ediyorsun değil mi?
İlk şarjı 5-6 saati bulabilir. Yeşil ışık sabit yanana kadar kalsın. Kasadan şarj ediyorsun değil mi?
KS KS S syquee Çalışkan Katılım 15 Ocak 2025 Mesajlar 17 Beğeniler 3 7 Nisan 2025 #3 Ali Rıza Tekin dedi: İlk şarjı 5-6 saati bulabilir. Yeşil ışık sabit yanana kadar kalsın. Kasadan şarj ediyorsun değil mi? Genişletmek için tıkla... Hocam düzelttim yine de teşekkürler.
Ali Rıza Tekin dedi: İlk şarjı 5-6 saati bulabilir. Yeşil ışık sabit yanana kadar kalsın. Kasadan şarj ediyorsun değil mi? Genişletmek için tıkla... Hocam düzelttim yine de teşekkürler.