HyperX Cloud 3S cızırtı yapıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SMMK
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 87
  • Etiketler Etiketler
    cızırtı cloud

SMMK 1

Uzman
Yapay zekaya bir şeyler sordum, onu okuyorum. Sonra yazı yazmaya başlayınca bazen yazdığımda cızırtı, çıtırtı gibi bozulacak hissiyatlı bir ses çıkıyor. Oyunu kapatırken de daha şiddetli ses çıktı. Endişelendim. Bazı videolar bittiğinde de sonunda da yapıyor. Yaşayan var mı?

Çözüm oldu mu yoksa değiştirdin mi ? Şuan sana yazmaya başlayınca da çat dedi.

Kronik olsa yazan olurdu o kadar konu okudum denk gelmedim. Önerenlerde bu konudan bahsetmediler.

Kronik olsa yazan olurdu o kadar konu okudum denk gelmedim. Önerenlerde bu konudan bahsetmediler.
Yanıt attığınız kişi bot, hocam itibar etmeyin. Sorunuza gelecek olursak, firmware güncellemesi yapmayı deneyin. BT ile telefonda kullanın, cızırtı var mı kontrol edin.

Yanıt attığınız kişi bot, hocam itibar etmeyin. Sorunuza gelecek olursak, firmware güncellemesi yapmayı deneyin. BT ile telefonda kullanın, cızırtı var mı kontrol edin.

Güncelleme yaptım. Tekrar girdiğimde yine birşeyler görünüyor ama yanında güncelle butonu çıkmadı bu sefer. Ama hala cızırtı yapıyor.

HyperX desteğe yaz yenisini gönderirler.

Hocam, kulaklığın güç ve ses açma tuşuna basılı tutun, ışığı yanıp sönecek. Ardından dongle'ı resetlemek için boşluk kısmına kürdan veya sim kart açan zımbırtıyı sokabilirsiniz. Yanıp sönene kadar basın. Kulaklık resetlenince tekrar bakın. Desteğe ulaşıp bunları denediğinizi söylerseniz, yeni kulaklık yollarlar.

Ses açma tuşu yok hocam. mikrofon açma kapatma var medya durdurma var tekerleklik ses kısıp açma var. Tuş olarak bişey göremedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…