• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

HyperX Cloud 3S kulaklık, hoparlör olarak gözüküyor ve sesi kötü geliyor

Ay4rsz

Üyecik
Merhaba,
Yakın zamanda HyperX Cloud 3S aldım ama sürücüyü kendi driverı değil ve hoparlör olarak görmekte. CS:GO oynamaktayım, seslerde aşırı tuhaflık var (ASUS ROG Delta'dan geçtim). Bombalar ve zıplamalar, aşırı boğuk ve yankılı gelmekte. Bunu nasıl çözebilirim (kendi düşüncem bu driver sorunu çözüldüğünde çoğu sorunlar düzelecek gibi)?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uygulamayı bir daha kurar mısınız? Herhangi bir ekolayzır kullanıyor musunuz?

Vallahi bunu da denedim hatta Beta'yı kurup denedim sonuç aynı (DTS kullanmıyorum, Dolby'i kurdum) ekolayzer kullanmıyorum.

Vallahi bunu da denedim hatta Beta'yı kurup denedim sonuç aynı (DTS kullanmıyorum, Dolby'i kurdum) ekolayzer kullanmıyorum.
Sorunu çözdünüz mü? Ben de FPS oyunları için alacağım.

Sorun ne durumda? Benim de bugün elime geçti. Bende de hoparlör olarak gözüküyor ama seste sorun yok; COD ve Apex’te çok rahat ses kasabiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…