2 2242 Üstün Katılım 4 Ocak 2024 Mesajlar 1.891 Çözümler 7 Beğeniler 424 4 Eylül 2025 #1 Kesin olarak alacağız. Ama çok kararsız kaldım. DeepSeek'in yazdıkları. Çok kararsız kaldım. Beni bu çıkmazdan kurtarınız. ÖzellikHyperX Cloud Alpha WirelessRazer BlackShark V2 ProSteelSeries Arctis Nova 7XSes KalitesiÇok İyi (Dengeli)Çok İyi (Oyun/Odaklı)Çok İyi (Dengeli)Pil Ömrü~300 Saat (Devasa)~70 Saat (Çok İyi)~38 Saat (İyi)Oyun PerformansıÇok İyiMükemmel (Ses Kasma)Çok İyiÖne Çıkan ÖzellikRezil Pil ÖmrüTHX Spatial Audio (Yön Bulma)Çok Yönlülük (Multi-Platform)MikrofonİyiÇok İyiİyiKonforÇok İyiMükemmel (Hafif)Çok İyi
Kesin olarak alacağız. Ama çok kararsız kaldım. DeepSeek'in yazdıkları. Çok kararsız kaldım. Beni bu çıkmazdan kurtarınız. ÖzellikHyperX Cloud Alpha WirelessRazer BlackShark V2 ProSteelSeries Arctis Nova 7XSes KalitesiÇok İyi (Dengeli)Çok İyi (Oyun/Odaklı)Çok İyi (Dengeli)Pil Ömrü~300 Saat (Devasa)~70 Saat (Çok İyi)~38 Saat (İyi)Oyun PerformansıÇok İyiMükemmel (Ses Kasma)Çok İyiÖne Çıkan ÖzellikRezil Pil ÖmrüTHX Spatial Audio (Yön Bulma)Çok Yönlülük (Multi-Platform)MikrofonİyiÇok İyiİyiKonforÇok İyiMükemmel (Hafif)Çok İyi
Gece Üstün Katılım 3 Haziran 2024 Mesajlar 1.146 Çözümler 19 Beğeniler 928 4 Eylül 2025 #2 V2 Pro'yu direkt eleyin zaten kıyastan. Kronik sorunlu, kırılıyor, 6 aya elinizde kalır.
KS KS 2 2242 Üstün Katılım 4 Ocak 2024 Mesajlar 1.891 Çözümler 7 Beğeniler 424 4 Eylül 2025 #3 Gece dedi: V2 Pro'yu direkt eleyin zaten kıyastan. Kronik sorunlu, kırılıyor, 6 aya elinizde kalır. Genişletmek için tıkla... Öneriniz var mı?
Gece dedi: V2 Pro'yu direkt eleyin zaten kıyastan. Kronik sorunlu, kırılıyor, 6 aya elinizde kalır. Genişletmek için tıkla... Öneriniz var mı?