Elektronik HyperX Cloud III 2.470 TL!

Yani 2.500 TL ve altına daha iyisi yok. 3.000 falan anca.

Cloud3 Wireless kullanmıştım zamanında. Kesinlikle çok güzel bir kulaklıktı ama daha iyisi yok demek pek adil olmaz. Mikrofon sesi dinleyene çok derinden geliyor gibiydi kısacası rezalet. Ayrıca en gıcık olduğum konu ise dip ses sorunuydu. Sırf o yüzden değiştirmiştim h9'a geçmiştim 1.9k civarına almıştım şu an ne kadar bilmiyorum. Mikrofon olarak H9 kesinlike çok daha başarılıydı ayrıca dip ses sorunuda yoktu. H9 dışarıdan daha az ses alıyor gibi gelmişti bana. İkisinde de zaten mikrofon tak çıkar o güzeldi. Ek olarak bas ve tizlerde H9 daha iyi. Cloud3 kafayı da biraz sıkıyordu h9'da böyle bir sorun yaşamadım. Ama Cloud3 ses kasma konusunda daha başarılı, müzik dinlerken veya film izlerken H9 daha iyiydi. Cloud 3'e EQ ayarı yapmadığımdan dolayı da böyle olabilir bilmiyorum h9'da zaten EQ ayarı yoktu. Alan kişiler dikkatli olsun diye bu kadar ayrıntılı belirttim her ikisini de. Kısacası sadece oyun oynuyorum diyorsanız Cloud3 alın geçin.(şu anda iki kulaklığıda kullanmıyorum.)

Üstte yazdığım uzun mesajı bu attığınız mesaja yazmıştım zaten. Tekrar ikisinden birini alacak olsaydım tercihim h9'dan yana olurdu. Gündelik kullanımda çok daha iyi.
H9'un 2.500 TL altına düştüğünü yeni gördüm bu arada, normalde 3.000 civarındaydı.

Ürünü araştırmanızı öneririm o zaman. Cloud 3'ü bilmemeniz de garip.

2.500 TL'lik bir kulaklık sonuçta. Beklenti ona göre olsun. FPS oyunlarında rakipsiz bütçesinde.
PC'de dahi JBL kulakici kulaklik kullaniyorum. Kafaustu kulakliklarin artik yerini onlar alacak zamanla. Inan cok daha kaliteli artik kulakici kulakliklar. Cevresel sesi veriyor 7 bolgeden ve ciddi manada sesi cok daha kaliteli veriyor. Kulakustu kulaklik kullanmayi 2018 gibi biraktim.

Blackshark V2 2021 modelden cloud 3'e geçilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…