S serkan60 Uzman Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 56 Beğeniler 34 14 Ekim 2025 #11 Hermione Jean Granger dedi: Yüksek ihtimalle sizde de çalışacaktır. Bir deneyin derim. Genişletmek için tıkla... Bende de Cloud II var programı kurdum ama lisans vermedi. 14 günlük deneme lisansı aldım desteklediği cihazlar listesinde yok maalesef. Sadece Wireless modelleri görünüyor.
Hermione Jean Granger dedi: Yüksek ihtimalle sizde de çalışacaktır. Bir deneyin derim. Genişletmek için tıkla... Bende de Cloud II var programı kurdum ama lisans vermedi. 14 günlük deneme lisansı aldım desteklediği cihazlar listesinde yok maalesef. Sadece Wireless modelleri görünüyor.
xopeSs Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 603 Çözümler 6 Beğeniler 383 15 Ekim 2025 #12 Cloud 3 ham performansı ses kalitesi bakımından berbat. Sadece oyun için alınabilir bir kulaklık. Sound unbound yazılımı her ne kadar sesi düzeltsede örneğin bazı müziklerde enstrümanların sesini bozabiliyor. Kısacası Cloud 3 alacaksanız sadece oyun için alın, ses kalitesi tatmin etmiyor müzik, film için uygun değil.
Cloud 3 ham performansı ses kalitesi bakımından berbat. Sadece oyun için alınabilir bir kulaklık. Sound unbound yazılımı her ne kadar sesi düzeltsede örneğin bazı müziklerde enstrümanların sesini bozabiliyor. Kısacası Cloud 3 alacaksanız sadece oyun için alın, ses kalitesi tatmin etmiyor müzik, film için uygun değil.