HyperX Cloud III alınır mı?

Herkese merhaba,

Razer Barracuda X kullanıcısıyım. Kablosuz kulaklıklara alışsam da kulaklığı kırdığım için yeni bir kulaklık arayışındayım.

SteelSeries Arctis Nova 5 ve 7 kulaklıklarına bakınıyordum. Güzel yorumların yanında kötü yorumlar da okudum.

O fiyatlara çıkıp bu tarz yorumlar okumak açıkçası beni biraz o kulaklık modellerinden itti.

Yeni kulaklığa geçmeyi düşünürken yine aynı şekil çok iyi ve çok kötü yorumların bir arada olduğu başka bir kulaklık olan HyperX Cloud III modelini indirimde gördüm.

Siyah rengi 2.856 TL'ye düşüyor. Bu fiyat iyi mi?

FPS oyunları oynuyorum ve ortalama bir müzik deneyimi bekliyorum.

Saydığım diğer kulaklıkların yanında kablolu ve yarı fiyata sahip olan bu model alınır mı?

Sorun yaşar mıyım? Yaşarsam sonrasında iadesi veya değişimi kolay olur mu?

Daha öncesinde kullanmış veya aktif kullanan kişilerin düşüncelerini bekliyorum.

Teşekkür ederim.

Cloud3 Wireless kullanıcısıyım Cloud 1'den geçiş yaptım aman aman ses kasma konusunda farkları olduğunu söyleyemem aktif CS oynuyorum ama alacağım dönemde önerilenlerde HS80 daha çok öneriliyordu. Bütçeniz varsa HS80 almaya yönelin hem de şu 40 derecelik yaz aylarında deri pedler yakıyor

Öneriniz için teşekkür ederim. Kulaklığı uzun saatler kullanmayacağım için sorun olmayacak. Cloud III kablolu model için düşünceleriniz nedir?

Öneriniz için teşekkür ederim. Kulaklığı uzun saatler kullanmayacağım için sorun olmayacak. Cloud III kablolu model için düşünceleriniz nedir?

Hocam kablolu modeli bende bulunuyor ve çok memnunum alabilirsiniz rahatlıkla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…