Torukojin Kaneki Başarılı Katılım 27 Ocak 2025 Mesajlar 1.545 Çözümler 2 Beğeniler 736 Yer Manisa 21 Aralık 2025 #1 Cloud 3 mikrofon sesi az, ne yapmalıyım?
Hermione Jean Granger Üstün Güvenlik Duvarı İlk 1.000! Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 3.131 Makaleler 6 Çözümler 22 Beğeniler 5.287 21 Aralık 2025 #2 HyperX NGENUITY yazılımını açıp "Headset" kısmına gelerek kontrol eder misiniz? Microphone seviyesi az olabilir.
HyperX NGENUITY yazılımını açıp "Headset" kısmına gelerek kontrol eder misiniz? Microphone seviyesi az olabilir.
2 2242 Üstün Katılım 4 Ocak 2024 Mesajlar 1.891 Çözümler 7 Beğeniler 424 21 Aralık 2025 #3 Hermione Jean Granger dedi: HyperX NGenuity yazılımını açıp "headset" kısmına gelerek kontrol eder misiniz? Microphone seviyesi az olabilir. Eki Görüntüle 212365 Genişletmek için tıkla... Bunu Denetim Masası'ndan yapsada aynı mantık değil mi?
Hermione Jean Granger dedi: HyperX NGenuity yazılımını açıp "headset" kısmına gelerek kontrol eder misiniz? Microphone seviyesi az olabilir. Eki Görüntüle 212365 Genişletmek için tıkla... Bunu Denetim Masası'ndan yapsada aynı mantık değil mi?
cr0xip Uzman Katılım 21 Mayıs 2025 Mesajlar 409 Çözümler 5 Beğeniler 275 21 Aralık 2025 #4 Hermione Jean Granger dedi: HyperX NGENUITY yazılımını açıp "Headset" kısmına gelerek kontrol eder misiniz? Microphone seviyesi az olabilir. Eki Görüntüle 212365 Genişletmek için tıkla... Cloud 2'de de çalışıyormu bu? hiç bilmiyordum bak ya.
Hermione Jean Granger dedi: HyperX NGENUITY yazılımını açıp "Headset" kısmına gelerek kontrol eder misiniz? Microphone seviyesi az olabilir. Eki Görüntüle 212365 Genişletmek için tıkla... Cloud 2'de de çalışıyormu bu? hiç bilmiyordum bak ya.
Hermione Jean Granger Üstün Güvenlik Duvarı İlk 1.000! Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 3.131 Makaleler 6 Çözümler 22 Beğeniler 5.287 21 Aralık 2025 #5 cr0xip dedi: Cloud 2'de de çalışıyor mu bu? hiç bilmiyordum bak ya. Genişletmek için tıkla... Evet, bu yazılım Cloud 2'de de var. Microsoft Store üzerinden indirebilirsiniz. Düzenleme: Yanlış bilgi için özür dilerim. Cloud 2'de desteklenmiyormuş bu yazılım.
cr0xip dedi: Cloud 2'de de çalışıyor mu bu? hiç bilmiyordum bak ya. Genişletmek için tıkla... Evet, bu yazılım Cloud 2'de de var. Microsoft Store üzerinden indirebilirsiniz. Düzenleme: Yanlış bilgi için özür dilerim. Cloud 2'de desteklenmiyormuş bu yazılım.
KS KS Torukojin Kaneki Başarılı Katılım 27 Ocak 2025 Mesajlar 1.545 Çözümler 2 Beğeniler 736 Yer Manisa 21 Aralık 2025 #6 Hermione Jean Granger dedi: HyperX NGENUITY yazılımını açıp "Headset" kısmına gelerek kontrol eder misiniz? Microphone seviyesi az olabilir. Eki Görüntüle 212365 Genişletmek için tıkla... Denetim, windows, ngenuity hepsinde full.
Hermione Jean Granger dedi: HyperX NGENUITY yazılımını açıp "Headset" kısmına gelerek kontrol eder misiniz? Microphone seviyesi az olabilir. Eki Görüntüle 212365 Genişletmek için tıkla... Denetim, windows, ngenuity hepsinde full.
cr0xip Uzman Katılım 21 Mayıs 2025 Mesajlar 409 Çözümler 5 Beğeniler 275 21 Aralık 2025 #7 Hermione Jean Granger dedi: Evet, bu yazılım Cloud 2'de de var. Microsoft Store üzerinden indirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sitesinden indireceğim sağ olun.
Hermione Jean Granger dedi: Evet, bu yazılım Cloud 2'de de var. Microsoft Store üzerinden indirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sitesinden indireceğim sağ olun.
Hermione Jean Granger Üstün Güvenlik Duvarı İlk 1.000! Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 3.131 Makaleler 6 Çözümler 22 Beğeniler 5.287 21 Aralık 2025 #8 cr0xip dedi: Sitesinden indireceğim sağ olun. Genişletmek için tıkla... Yazıyı düzenledim, kusura bakmayın yanlış bilgi verdiğim için. Cloud 2'de desteklenmiyormuş yanlış hatırlamışım.
cr0xip dedi: Sitesinden indireceğim sağ olun. Genişletmek için tıkla... Yazıyı düzenledim, kusura bakmayın yanlış bilgi verdiğim için. Cloud 2'de desteklenmiyormuş yanlış hatırlamışım.
KS KS Torukojin Kaneki Başarılı Katılım 27 Ocak 2025 Mesajlar 1.545 Çözümler 2 Beğeniler 736 Yer Manisa 21 Aralık 2025 #9 Hermione Jean Granger dedi: Yazıyı düzenledim, kusura bakmayın yanlış bilgi verdiğim için. Cloud 2'de desteklenmiyormuş yanlış hatırlamışım. Genişletmek için tıkla... Denetim masasından gelişmişten bir şeyleri kapadım şu an daha iyi.
Hermione Jean Granger dedi: Yazıyı düzenledim, kusura bakmayın yanlış bilgi verdiğim için. Cloud 2'de desteklenmiyormuş yanlış hatırlamışım. Genişletmek için tıkla... Denetim masasından gelişmişten bir şeyleri kapadım şu an daha iyi.
cr0xip Uzman Katılım 21 Mayıs 2025 Mesajlar 409 Çözümler 5 Beğeniler 275 21 Aralık 2025 #10 Hermione Jean Granger dedi: Yazıyı düzenledim, kusura bakmayın yanlış bilgi verdiğim için. Cloud 2'de desteklenmiyormuş yanlış hatırlamışım. Genişletmek için tıkla... Evet görmedi neyse sağlık olsun. Zaten elim rahatlayınca Cloud 3S wireless düşünüyorum.
Hermione Jean Granger dedi: Yazıyı düzenledim, kusura bakmayın yanlış bilgi verdiğim için. Cloud 2'de desteklenmiyormuş yanlış hatırlamışım. Genişletmek için tıkla... Evet görmedi neyse sağlık olsun. Zaten elim rahatlayınca Cloud 3S wireless düşünüyorum.