Enesxcd06 Çalışkan Katılım 29 Ağustos 2025 Mesajlar 32 Beğeniler 4 Bugün 19:02 #1 Merhaba. Benim Havit Gamenote 2002D modeli kulaklığım vardı değiştirme vakti geldi. Aklımda iki seçenek var. Sizce HyperX Cloud III mü yoksa ATK Neptune N9 mu almalıyım?
Merhaba. Benim Havit Gamenote 2002D modeli kulaklığım vardı değiştirme vakti geldi. Aklımda iki seçenek var. Sizce HyperX Cloud III mü yoksa ATK Neptune N9 mu almalıyım?
meltrix Çalışkan Katılım 5 Nisan 2026 Mesajlar 43 Beğeniler 29 Yer Bursa Bugün 19:12 #2 Kablolu kullanacaksan HyperX daha iyi bir seçenek olur ama kablosuz kullanacaksan neptune N9 alman iyi oalacak çünkü şu anda bu fiyat bandındaki F/P kablosuz gaming kulaklık.
Kablolu kullanacaksan HyperX daha iyi bir seçenek olur ama kablosuz kullanacaksan neptune N9 alman iyi oalacak çünkü şu anda bu fiyat bandındaki F/P kablosuz gaming kulaklık.
fortunee Başarılı Katılım 14 Mayıs 2025 Mesajlar 1.495 Çözümler 3 Beğeniler 907 Bugün 19:12 #3 İkisi arasından Cloud 3 alırdım. HyperX desteği bambaşka.
meltrix Çalışkan Katılım 5 Nisan 2026 Mesajlar 43 Beğeniler 29 Yer Bursa Bugün 19:15 #4 fortunee dedi: İkisi arasından Cloud 3 alırdım. HyperX desteği bambaşka. Genişletmek için tıkla... Evet kablolu kullanacaksan HyperX alman daha mantıklı, uzun zamandır var olan bir marka.
fortunee dedi: İkisi arasından Cloud 3 alırdım. HyperX desteği bambaşka. Genişletmek için tıkla... Evet kablolu kullanacaksan HyperX alman daha mantıklı, uzun zamandır var olan bir marka.
TANTUNICIK Uzman Menteşe Ustası Mekanik Usta DPI Efendisi Katılım 19 Mayıs 2026 Mesajlar 1.159 Beğeniler 634 Bugün 19:54 #5 Enesxcd06 dedi: Merhaba. Benim Havit Gamenote 2002D modeli kulaklığım vardı değiştirme vakti geldi. Aklımda iki seçenek var. Sizce HyperX Cloud III mü yoksa ATK neptune N9 mu almalıyım? Genişletmek için tıkla... Fifine H16 veya H9 daha mantıklı Cloud 3 kulaklığından.
Enesxcd06 dedi: Merhaba. Benim Havit Gamenote 2002D modeli kulaklığım vardı değiştirme vakti geldi. Aklımda iki seçenek var. Sizce HyperX Cloud III mü yoksa ATK neptune N9 mu almalıyım? Genişletmek için tıkla... Fifine H16 veya H9 daha mantıklı Cloud 3 kulaklığından.