HyperX Cloud III S Wireless alınır mı?

Pelta'ya baktım ve onu da çok beğendim ama kararsızım. Benim için önemli olan fiyatına göre hangisinin daha iyi olması değil. C3S'in fiyatı artmış evet ama ben hangisi daha iyiyse onu almak istiyorum, fiyat ikinci planda.

İkisi de bayağı güzel ve kaliteli gibi duruyor. Pelta'nın mikrofonu falan daha iyiymiş galiba. Ben Cloud Core'un mikrofonunu hatırlıyorum, o da bayağı iyiydi. İkisinde de çoğu özellik var.

Pelta'nın yükseklik ayarı yokmuş tam ama kafama uyar diye tahmin ediyorum. Hangisini alayım sizce?

İkisini de denemiş biri olarak tekrar C3S diyorum. Pelta'yı iadeye yolladım denedikten sonra.

Ses kalitesini ilk olarak beğenmedim. Asla 7.000 TL'lik hissettirmedi bana. Malzeme kalitesi de hoşuma gitmedi. Ek olarak bana göre yazılımı berbat.
Anladım, teşekkür ederim.

C3S'in siyah olanını aldım, önerileriniz için teşekkürler.

BlackShark V3, Nova 7X, Nova 5 vb. nasıldır sizce C3S'e göre?

@michaelscofield @Trina @tolga69

Son düzenleme:
Ss'leri kıyaslamaya bile gerek yok, kötüler. V3 düzgün, aşağı kalır yanı yok. Yine de 3s'in sesi daha iyi.

Hayırlı olsun.

Ss'leri kıyaslamaya bile gerek yok, kötüler. V3 düzgün, aşağı kalır yanı yok. Yine de 3s'in sesi daha iyi.

Hayırlı olsun.
Teşekkür ederim.

Nova modelleri galiba biraz daha müzik ve günlük kullanım odaklıymış. Bende zaten müzik için ayrı kulaklık var, C3S daha mantıklı o zaman.

Bilgisayarda bazen müzik ya da dizi ve video izlemek için kullanmam dışında genellikle oyun ve sesli konuşma için alıyorum çünkü.

Yok müzik kulaklığı değil onlar. Tam "oyuncu" kulaklıkları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…